MAKELAAR VOOR AAN- EN VERKOOP IN SPANJE

Thuis in Spanje

Voor u overgaat tot het kopen van een woning is Spanje zult u eerst een aantal afwegingen maken. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet.

KIEZEN VOOR EEN REGIO

Elke Costa in Spanje heeft zijn eigen kenmerken en leefstijl. Er zijn grote verschillen in natuur, cultuur, historie, gewoontes, sportieve mogelijkheden én bouwprijzen.

HOE WILT U UW TIJD GAAN BESTEDEN ALS U UW WONING EENMAAL HEEFT?

Houdt u van strandwandelingen of trekt u liever het achterland in. Wilt u thuis rustig wonen en de drukte opzoeken of bent u een echt ‘stadsmens’. Golft u graag of geeft u de voorkeur aan watersporten of bijvoorbeeld skiën.

HOE VAAK GEBRUIKT U DE WONING?

Zoekt u een woning voor vakanties, voor (semi)permanente bewoning of ziet u het wellicht als investering voor bijvoorbeeld verhuur.

WAT VOOR SOORT WONING ZOEKT U?

Gaat uw voorkeur uit naar een appartement, een geschakelde woning of een vrijstaande villa. Elk type heeft zijn voordelen, denk onder andere aan privacy of aan gezamenlijke zwembaden. Waar moet de woning aan voldoen? U kunt dan denken aan het aantal slaapkamers en badkamers, de afmeting van de woonkamer en de grootte van het perceel. Kortom dat wat voor u belangrijk is.

ZOEKT U EEN NIEUWBOUW OF EEN BESTAANDE WONING?

Bij een nieuw te bouwen woning kunt u de woning vaak nog aanpassen aan uw wensen en vindt de betaling gespreid plaats tijdens de bouw. Bij sleutelklare nieuwbouw en bestaande bouw ziet u wat u koopt en kunt u de woning vaak snel betrekken. Aangezien de bouwkwaliteiten de laatste jaren aanzienlijk verbeterd zijn, bijvoorbeeld op het gebied van isolatie, raden wij u bij bestaande bouw aan om geen woning te kiezen die ouder is dan 10 jaar. Bij nieuwbouw heeft u als voordeel, dat u een bouwgarantie van 10 jaar krijgt. Dit is in Spanje een wettelijke verplichting. Dit is vanzelfsprekend ook het geval wanneer u kiest voor een nieuwgebouwde sleutelklare woning. Met name in dit laatste segment zijn momenteel grote prijsvoordelen te behalen, aangezien veel bouwers hun “voorraad” sleutelklare woningen graag willen verkopen!

IN WELKE PRIJSKLASSE ZOEKT U?

Natuurlijk heeft de prijs van een woning te maken met de grootte van de woning (en eventueel met de grootte van het grondstuk) en de ligging daarvan, denk bijvoorbeeld aan uitzicht en privacy. De prijs heeft echter ook te maken met de regio die u kiest. Er is een aanzienlijk prijsverschil tussen de diverse Costa’s.

FINANCIERING

Wilt u een hypotheek nemen, en zo ja, wilt u die dan afsluiten in Spanje (met de woning in Spanje als onderpand) of neemt u een (extra) hypotheek op uw woning in Nederland. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Wij helpen u graag bij het inventariseren van uw wensen en bij het zoeken naar mogelijkheden die daarbij aansluiten. U kunt natuurlijk onze showroom bezoeken maar wij maken ook graag een afspraak bij u thuis.

Meer info

Wilt u graag uw wenslijst doorbespreken?


KANTOOR NEDERLAND

  • Kade 42 – Kadegebouw 4
  • 3371 EP Hardinxveld-Giessendam
 •  +31 (0) 184 63 06 44
 •  info@fransmulder.nl

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 10 uur – 18 uur
 • Dinsdag: 10 uur – 18 uur
 • Woensdag 10 uur – 18 uur
 • Donderdag 10 uur – 18 uur

OVERIGE GEGEVENS

 • KvK: 62130528
 • Algemene voorwaarden
 • Privacy Policy

Compare listings

Vergelijken