Regioinfo Costa del Sol

Thuis in Spanje

Het belangrijkste bij het zoeken naar een huis in Spanje is uitvinden welke regio u het meeste aanspreekt.

Het belangrijkste bij het zoeken naar een huis in Spanje is uitvinden welke regio u het meeste aanspreekt. Hier besteden we bij Frans Mulder veel zorg en tijd aan. We zijn actief op Ibiza en Mallorca. Ook werken we langs de Costa BravaCosta Blanca en de Costa del Sol. Want als u eenmaal weet in welk gedeelte van Spanje u zich het meest thuis voelt, dan start de zoektocht pas echt.

In Nederland proberen we er samen met u achter te komen in welke regio uw voorkeur ligt. Eenmaal in Spanje gaan we dan samen met u deze regio verkennen en uitvinden in welk gebied uw Spaanse woning moet komen te staan. Als we eenmaal weten rondom welke plaatsen we moet gaan zoeken, is uw huis in Spanje vaak snel gevonden.

U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Hardinxveld-Giessendam. We kunnen u ook uiteraard thuis bezoeken. Twee maal per jaar staat we ook op de Second Homebeurs in Utrecht. Dan zijn we met alle medewerkers uit Nederland en Spanje in de jaarbeurs.

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook:info@fransmulder.nl

Wilt u meer informatie over de regio Costa del Sol?

Neem contact met ons op wij staan u graag te woord.


BEURS EN INFODAGEN

Thuis in Spanje

Als alternatief voor een bezoek aan de Second Home beurs, waar het door de hectiek en drukte niet altijd mogelijk is om uitgebreid met elkaar te praten, organiseren wij speciale infodagen.
 
Of de Second Home beurs dit najaar door zal gaan is nog onzeker. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen wij daar zeker met onze gebruikelijke stand aanwezig zijn.
 
Onze speciale infodagen zijn kleinschaliger waardoor het met de juiste maatregelen mogelijk is u op een veilige manier te woord te staan.
 
Wij kunnen u dan persoonlijk informeren over woningen in Spanje en alles wat er bij een aankoop komt kijken. Wij nemen tijdens de infodagen de tijd om uw vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken over de woningen die u in uw zoektocht bent tegen gekomen.
 
In Spanje is het gebruikelijk om de aankoop van uw woning via een advocaat te laten begeleiden. De Spaanse advocaat controleert alle eigendommen, vergunningen en de verplicht door de bouwer af te sluiten verzekeringen.
 
Wij hebben goede ervaringen met Boom en Navarro, een kleinschalig advocatenkantoor met Nederlands sprekende medewerkers. Op zeer persoonlijke wijze begeleiden zij de kopers. Zij zijn regelmatig aanwezig tijdens onze infodagen en kunnen uw juridische en fiscale vragen beantwoorden. Vaak zijn dit vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie, bijvoorbeeld in samengestelde gezinnen over erfrecht.
 
Zodra we weer infodagen organiseren en/of op de Second Home beurs aanwezig zijn, laten we u dat weten via onze website en onze wekelijkse nieuwbrief.  We kijken uit naar uw bezoek.

KANTOOR NEDERLAND

  • Kade 42 – Kadegebouw 4
  • 3371 EP Hardinxveld-Giessendam
 •  +31 (0) 184 63 06 44
 •  info@fransmulder.nl

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 10 uur – 18 uur
 • Dinsdag: 10 uur – 18 uur
 • Woensdag 10 uur – 18 uur
 • Donderdag 10 uur – 18 uur

OVERIGE GEGEVENS

 • KvK: 62130528
 • Algemene voorwaarden
 • Privacy Policy

Compare listings

Vergelijken