Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Huis kopen in de Costa Blanca

huis kopen costa blanca

Wanneer u op zoek bent naar een huis aan de Costa Blanca dan helpen wij u graag bij de aankoop. Bij Frans Mulder hebben wij 25 jaar ervaring in het kopen van huizen aan de Costa Blanca, te Spanje. Wij helpen u bij de aankoop van uw droomhuis, appartement of villa. Bent u nieuwsgierig naar hoe wij u helpen? Neem eens contact met ons op en wij leggen onze werkwijze graag aan u uit. Ons doel? U de beste aankoop van uw leven laten doen!

Huizen, appartementen en villa's aan de Costa Blanca

Wij kunnen u helpen bij de aankoop van een uw nieuwe woning. Of het nu gaat om een huis, appartement of villa aan de Costa Blanca, wij kunnen u meenemen in de prachtige regio. Hierbij zijn uiteraard uw wensen leidend. Wij zijn er om u te begeleiden en te zorgen dat u er zeker van bent dat u de juiste aankoop doet. Wij kunnen u in ieder geval verzekeren van een ruim aanbod met prachtige huizen!

De Costa Blanca is de grootste costa van Spanje. Het gebied strekt zicht uit van Denia tot aan Cartagena. Meestal wordt de Costa Blanca opgedeeld in de Costa Blanca Noord em de Costa Blanca Zuid, waarbij de scheidslijn in het midden ligt bij Alicante

De Costa Blanca is op diverse punten een zeer rijke regio. Naast prachtige witte zandstranden en een geweldig klimaat heeft het gebied nog veel meer te bieden. Een rijk verleden met veel cultuur, prachtige natuur en een ruim recreatieaanbod. 

Belangrijk bij uw aankoop

Wat is nou belangrijk bij de aankoop van een woning aan de Costa Blanca? Veel mensen hebben het idee om een huis in Spanje te kopen. Ook de regio hebben ze vaak al bepaald, maar dan? Als u alleen heeft bepaald dat u een huis aan de Costa Blanca wilt kopen dan bent u er nog niet. Want waar wilt u dat uw huis staat, waar voelt u zich fijn?

Met onze kennis van de omgeving, plaatjes en de bevolking kunnen wij u uitmuntend advies geven. Op basis van uw wensen kunnen wij u meenemen naar de Costa Blanca en een voorselectie van huizen maken. Zo kunt u gericht op huizenjacht en een aanbod bekijken dat aansluit op uw wensen.

Ook de reistijd naar het huis of appartement dat u koopt is vaak van groot belang. Wanneer u een vakantiehuis koopt wilt u kunnen rekenen op een goede infrastructuur. Het is een enorm verschil of u in enkele uren bij uw huis bent of dat u er bijna een dag over doet.

Wij weten welke projecten zijn aangesloten op een goede infrastructuur. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij ook dit meenemen in de zoektocht naar uw perfecte woning.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wij komen graag met u in gesprek om te achterhalen wat uw beeld is van uw droomhuis aan de Costa Blanca. Is er een klik? Dan stellen wij graag een goed profiel op van de door u gezochte woning en gaan wij voor u aan de slag.

Uw partner in diverse regio's

Wij zijn graag uw partner in diverse regio's in Spanje. Wij hebben veel kennis en ervaring met de aankoop van woningen aan de Costa Blanca, maar onze expertise ligt ook in andere streken. Wij helpen u graag in de zoektocht naar en met de aankoop van woningen in de Costa Blanca, Costa Brava, Costa del Sol en in Mallorca

 

<

Recente woningen

Recent aanbod in de

>