Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Huis kopen in de Costa Brava

huis kopen costa brava

Wilt u een huis kopen in de Costa Brava? Dan bent u bij Frans Mulder aan het juiste adres. Ons team heeft al ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van de aankoop van huizen, appartementen en villa's in Spanje. De regio Costa Brava is één van de regio's waarvan wij zeer veel kennis hebben. Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag om van de aankoop van uw huis in Spanje een succes te maken.

U wilt een aankoop doen in Spanje, een zeer belangrijke aankoop. Wellicht uw tweede huis of misschien verruilt u uw huidige woning voor een nieuwe woning in Spanje. Het is fijn als u kunt kiezen uit een ruim aanbod. Daarvoor bent u bij Frans Mulder aan het juiste adres.

De Costa Brava, slechts op 1350 km van Breda, begint bij de Franse grens en loopt verder langs de kust tot ongeveer 40 km boven Barcelona. Een prachtig gebied met steile kliffen en kleine baaien van mooi wit zand. U vindt in de Costa Brava heerlijke dorpjes en toeristische trekpleisters zoals Gerona (foto), Figueres, Cadaques, Rosas, Empuriabrava en Pals. De Costa Brava is een geweldige regio om een huis te kopen met alle tradities, de lokale levenswijze en uiteenlopende vormen van vermaak. Is de Costa Brava een regio waar uw toekomstige huis staat?

Belangrijk bij de aankoop van een woning aan de Costa Brava

Waarom moet u op letten wanneer u een woning aan de Costa Brava gaat kopen? Vaak kloppen mensen bij ons aan omdat ze een huis in Spanje willen kopen. Meestal weet men ook wel waar men ongeveer wil wonen, bijvoorbeeld in de Costa Brava. Maar dat is pas het begin. Hier komt onze expertise om de hoek kijken. Wij weten hoe u nu verder kan met uw zoektocht om tot uw droomhuis te komen.

Het is erg belangrijk dat u zich fijn voelt in het huis dat u koopt. Hierbij gaat het niet alleen om het huis maar zeker ook om de omgeving. De omliggende plaatsjes, de lokale bevolking en haar gebruiken, met meer dan 25 jaar ervaring met de aankoop van huizen aan de Spaanse costa's kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Ook de infrastructuur en reistijd naar uw nieuwe woning is erg belangrijk. Zeker wanneer u van plan bent met regelmaat te reizen tussen bijvoorbeeld Spanje en Nederland. Wij zijn op de hoogte. We kennen de projecten in Spanje en de aansluitende infrastructuur. Ook hierin kunnen wij u van advies voorzien.

Dit zijn een paar voorbeelden, maar er is veel meer. Overweegt u een huis aan de Costa Brava te kopen, of elders in Spanje? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wanneer er een klik tussen beide partijen is helpen wij u graag verder met de zoektocht naar en de aankoop van een woning in Spanje.

Uw partner in diverse regio's

Wij zijn al jaren actief in diverse regio's in Spanje. Niet alleen aan de Costa Brava maar ook aan andere costa's en streken hebben wij een uitgebreid netwerk, kennis en ervaring met de woningmarkt. Wij helpen u graag in de zoektocht naar en met de aankoop van woningen in onder meer de Costa CalídaCosta Blanca, Costa del Sol en in Mallorca

 

<

Recente woningen

Recent aanbod in de

>