Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Huis kopen Costa del Sol

huis kopen Costa del Sol

Wilt u een huis kopen aan de Costa del Sol? Dan bent u bij makelaar Frans Mulder absoluut aan het juiste adres. Ons team heeft al ruim 25 jaar ervaring  als het gaat om woningen in de Costa del Sol. Wij begeleiden voor onze relaties de aankoop van huizen, appartementen en villa’s in Spanje. De Costa del Sol is één van de regio’s waar wij een zeer uitgebreid netwerk hebben en u de mooiste woningen kunnen aanbieden. Bent u nieuwsgierig naar hoe Frans Mulder u kan helpen bij de aankoop van uw huis aan de Costa del Sol? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag om van de aankoop van uw huis aan de Costa del Sol een succes te maken.

Huizen, Appartementen en villa's kopen aan de Costa del Sol

U wilt een woning gaan aankopen aan de Costa del Sol. Dat is een zeer belangrijke aankoop. Misschien gaat het om uw tweede huis of misschien verruilt u het huis waarin u nu woont wel voor een nieuwe woning in Spanje. Dan wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt, wij kunnen u daarbij helpen. Daarvoor bent u bij Frans Mulder aan het juiste adres. Omdat wij al 23 jaar aankopen van huizen in de Costa del Sol begeleiden, selecteren wij samen met u woningen uit een zeer groot aanbod van huizen, appartementen en villa's. Alle type woningen zijn mogelijk. Maar juist ook omdat het aanbod zo groot is maken wij op basis van uw wensen alvast een voorselectie. Persoonlijk contact vinden wij dan ook erg belangrijk.

De Costa del Sol, gelegen in het zuiden van Spanje, strekt zich uit van Nerha in het oosten tot Gibraltar in het westen. Het is het bekendste gedeelte van de Andalusische provincie Málaga. Prachtige lange zandstranden, heuvels en leuke dorpjes. Veel mensen zijn zo gecharmeerd van deze streek dat zij besluiten een huis aan de Costa del Sol te kopen. De lange warme zomers en de korte milde winters dragen hier uiteraard ook aan bij. Meer dan eens gaat het niet alleen om een vakantiewoning. Mensen van over de hele wereld kopen een huis aan de Costa del Sol.

De Costa del Sol kenmerkt zich door een geheel eigen sfeer en karakteristieke eigenschappen. Zo wordt de Costa del Sol ook wel de Costa del Golf genoemd met meer da 60 golfbanen in een straal van 50 kilometer. Een internationale sfeer met een erg hoge levensstandaard. 

 

<

Recente woningen

Recent aanbod in de

>