DE AANKOOPMAKELAAR VOOR UW WONING IN SPANJE

Thuis in Spanje

Wilt u een huis kopen in Spanje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!or mensen die een huis in Spanje willen aankopen

Dankzij onze jarenlange ervaring en liefde voor Spanje kunnen wij u gegarandeerd helpen bij het vinden van uw droomhuis in Spanje. Wij zijn gevestigd in Nederland én Spanje en beheersen zowel de Nederlandse als de Spaanse taal. Ideaal voor het schakelen met u en de administratieve afwikkeling in Spanje.

Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod van betaalbare appartementen tot luxueuze villa’s.

Vanaf het moment van het selecteren van de locaties langs de verschillende Costa’s tot en met de aftersales staan wij u bij.

Tijdens de voorselectie bent u welkom op ons kantoor in Hardinxveld of kunnen wij ook persoonlijk bij u langs komen voor advies op maat.

Wij begeleiden u tijdens de bezichtigingen in Spanje en laten u naast de huizen ook de lokale hotspots en bezienswaardigheden zien. Verder bekommeren wij ons om de administratieve rompslomp en nemen wij alle zaken voor u uit handen. Met zaken zoals o.a. het aanvragen van een NIE-nummer en het openen van een Spaanse bankrekening kunnen wij u ook altijd helpen. Nadat het contract is getekend bij de notaris gaat onze hulp met de after-sales altijd nog verder. Zelfs nadat u het huis betrekt kunt u van onze services gebruik maken zoals sleutelbeheer, schoonmaak etc.

Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies. (Wij kunnen in deze tijden ook altijd een afspraak regelen via zoom of facetime i.v.m. contactloze afspraken.)

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse of vragen neem dan contact met ons op.


ONS KANTOOR

Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met donderdag van 10:00 uur t/m 16:00 uur. Wij staan voor u klaar!

Het vinden van uw droomhuis

Zowel in Nederland als in Spanje zijn we de hele dag op zoek naar nieuw aanbod voor op onze site. We worden actief door ontwikkelaars benaderd met nieuwe plannen. Ook gaan we zelf op zoek naar de beste projecten op mooie locaties. We hebben al appartementen vanaf circa € 110.000, schakelwoningen vanaf circa € 175.000 en villa’s vanaf circa € 200.000. Met uw wensen maken wij voor u een op maat gemaakte selectie!

Kopen zonder Risico

In de makelaardij is ervaring erg belangrijk. Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk zetten wij graag voor u in. Wij verkochten al woningen aan de Spaanse Costa’s toen internet nog niet bestond. Bovendien zijn wij één van de weinige aanbieders met een bezoekadres in Nederland én Spanje.

Bijkomende kosten

Kopen in Spanje is niet ingewikkeld maar wel anders dan het kopen van een woning in Nederland. We helpen u graag met de uitleg van de bijkomende kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Denk aan bijvoorbeeld kosten voor de notaris, kadaster, etc.

Jaarlijkse kosten

In Spanje is over het algemeen een goedkoop land om in te wonen. Welke kosten u betaalt als u uw Spaanse woning gaat gebruiken vertellen we u graag.

Hypotheek mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor de hypotheek van een Spaanse woning, zowel in Nederland als in Spanje. We kunnen u de verschillende opties op een rijtje zetten. We vinden het hierbij belangrijk om te vermelden dat we hier geen financiële belangen bij hebben.

Procedure bij aankoop

De betalingstermijnen en de procedure van opleveren zijn anders dan in Nederland. We leggen dit graag aan u uit wat we hierin voor u kunnen betekenen. Veel mensen kopen een woning om zelf te gebruiken én te verhuren. Wij kennen de regels en de mogelijkheden.

Begeleiding in Spanje

De begeleiding stopt niet bij de aankoop van een huis. Nee, dan begint het pas. Wij zijn uw oren en ogen in Spanje en begeleiden het hele traject totdat u met een glaasje cava op uw nieuwe terras zit.

Buiten de bovengenoemde dagen en tijden zijn wij geopend op afspraak. <br>Bel even: +31 (0)184 63 06 44 (ook buiten kantoortijden).

Let op!

Voor bezoek is ons kantoor voorlopig alleen op afspraak geopend! We hebben de nodige maatregelen getroffen om u én onszelf te beschermen. Wij blijven telefonisch en online bereikbaar voor al uw vragen. Schroom niet om ons te contacten.

KANTOOR NEDERLAND

  • Kade 42 – Kadegebouw 4
  • 3371 EP Hardinxveld-Giessendam
 •  +31 (0) 184 63 06 44
 •  info@fransmulder.nl

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 10 uur – 18 uur
 • Dinsdag: 10 uur – 18 uur
 • Woensdag 10 uur – 18 uur
 • Donderdag 10 uur – 18 uur

OVERIGE GEGEVENS

 • KvK: 62130528
 • Algemene voorwaarden
 • Privacy Policy

Compare listings

Vergelijken