Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Programma inspectie reis

Op basis van 3 volle dagen (2 nachten)

DE EERSTE DAG

halen wij u van de luchthaven en laten wij u een groot deel van de omgeving zien – dat is ten slotte het meest belangrijk, u moet zich er THUIS voelen. Onderweg gebruiken we ergens, afhankelijk van de route, een lunch of echte Spaanse tapas. Natuurlijk komen we ook langs 1 of meer van de woningen  die op papier uw voorkeur hadden en die kunnen we desgewenst uiteraard ook bezoeken.
Na een dag vol indrukken brengen wij u naar het hotel, praten nog even na en daarna kunt u dan relaxen.

DE TWEEDE DAG

plannen wij eigenlijk altijd pas na afloop van de eerste dag. Wij luisteren naar uw reacties op de route van de vorige dag en daarop passen wij onze route aan. In ieder geval past hier ook weer een stuk omgeving in – en natuurlijk weer inclusief een lunch – en wederom een aantal woningen die op uw lijstje stonden of waarvan wij denken dat ze bij u zouden kunnen passen.
Aan het einde van die 2e dag evalueren wij ook weer. Wat vond u het mooist en wat wilt u de 3e dag nogmaals zien.

DE DERDE DAG

wordt gevuld met eventueel nog andere woningen, maar met name met  het nogmaals bekijken van uw favoriete woning(en). Bij een 2e of 3e keer beleef je een woning heel anders en kijk je ook veel meer naar details. Heeft u een sterke voorkeur voor een bepaalde woning, dan diepen wij ook de omgeving waar de woning staat nog wat verder uit….sfeer van het dorp of stadje, en de afstanden tot de winkels, restaurants, banken, golfbanen, de vele stranden en strandjes, etc.

NB - afhankelijk van uw wensen past in dit bezoek eventueel ook een bezoek aan een advocaat of een bank.