7 OP DE 10 BUITENLANDSE TOERISTEN HEEFT ZICH COVID-19 VEILIG GEVOELD IN SPANJE!

  • 10 maanden geleden
  • 1

Uit een onderzoek van Jetcost is gebleken dat 71% ofwel 7 op de 10 buitenlandse toeristen die naar Spanje op vakantie zijn gekomen zich veilig hebben gevoeld wat betreft het coronavirus. 71% zegt dat ze zich veilig voelde terwijl 38% aangaf zich veiliger te voelen in Spanje dan in eigen land.
Jetcost hield een enquête onder 1.500 klanten die minstens vijf dagen in Spanje verbleven wat natuurlijk geen totaalbeeld geeft van de situatie wat betreft de buitenlandse toeristen en een verblijf in corona-tijd in Spanje. Het geeft echter wel een idee over hoe de internationale vakantieganger zich heeft gevoeld tijdens de vakantie in Spanje.

71% van de deelnemers gaf dus aan dat ze zich wat betreft het coronavirus en de genomen maatregelen in Spanje veilig voelden. Maar het blijkt dat 38% van de deelnemers ook aangaf dat ze zich in Spanje veiliger voelden dan in eigen land.
67% van de ondervraagden gaf ook aan dat de door hun eigen land genomen maatregelen wat betreft de verplichte quarantaine bij thuiskomst en/of de negatieve reisadviezen overdreven en te snel genomen zijn door de buitenlandse overheden. #Covid-19 in Spanje

Compare listings

Vergelijken