BETROUWBARE MAKELAAR BIJ HET KOPEN VAN EEN HUIS IN SPANJE

  • 5 jaar geleden
  • 1

Heeft u uw zinnen gezet op de aankoop van een huis in Spanje? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een makelaar die u kan begeleiden bij de aankoop van uw woning. Ook wanneer u er nog niet helemaal uit bent kunt u contact opnemen met een makelaar van huizen in Spanje. Makelaars, zoals Frans Mulder, kunnen u veel belangrijke informatie geven over het land en de regio’s. Uiteindelijk beslist u zelf waar u gaat wonen. Wel of niet in Spanje en wanneer het Spanje wordt, in welke regio.

BETROUWBAAR DOOR KENNIS EN ERVARING

Wij profileren ons graag als een makelaar van huizen in Spanje die staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Mensen begeleiden bij de aankoop van een woning in Spanje doen wij al meer dan 22 jaar. Wij hebben ontzettend veel kennis van de woningen en projecten, de regio’s, de bevolking, de gebruiken, de infrastructuur van Spanje en ga zo maar door. Onze ervaring is dat klanten erg blij zijn met de samenwerking. Wij halen ontzettend veel voldoening ut de dankbaarheid die wij voelen wanneer een klant het perfecte huis heeft gevonden. Wij gaan ook niet voor minder dan een huis dat perfect aansluit op uw wensen.

KLIK TUSSEN FRANS MULDER EN U

Wij vinden het belangrijk dat wij een goede klik hebben met de mensen die wij helpen bij de aankoop van hun woning aan één van de Spaanse Costa’s. Wij komen graag voorafgaand aan een traject eerst vrijblijvend in gesprek met kopers. Samen kijken wij of onze werkwijze u bevalt. We bespreken het proces en wanneer u vertrouwen in ons heeft gaan wij samen op zoek naar uw droomhuis. Daar ligt ons kracht.

Wij zetten onze kennis en ervaring volledig in om er zeker van te zijn dat wanneer u een huis koopt dit een goede keuze is. De woning, de omgeving, de infrastructuur tussen Nederland en de woning in Spanje of tussen de woning en andere plaatsen, het speelt allemaal mee. U moet zich helemaal kunnen ontspannen in uw nieuwe huis in Spanje. Wij helpen u graag in de zoektoch naar een woning waar dat kan.

MEERDERE COSTA’S, DIVERSITEIT AAN WONINGEN

Wij zijn actief in meerdere Costa’s in Spanje. Op dit moment begeleiden wij veel klanten met de aankoop van een woning in onder meer:

In deze regio’s hebben wij een zeer divers woningaanbod. Of het nou gaat om het kopen van een appartement, woning of villa in Spanje, wij hebben een ruim aanbod voor u. Nadat we samen uw wensen volledig in kaart hebben gebracht kiezen we een aantal woningen uit om te bezoeken. Tijdens de bezichtigingen vertellen wij u alles over de woning, de regio en andere belangrijke zaken.

Compare listings

Vergelijken