HEROPENING LA FINCA RESORT

  • 10 maanden geleden
  • 1

Het luxe resort La Finca heropend, na een ingrijpende renovatie, 30 juli 2020 haar deuren voor bezoekers. Met drie gloednieuwe restaurants en een wijnmakerij zet het resort zich nog beter op de kaart.

Ook hebben de drie golfbanen in deze locatie, La Finca, Villamartín en Las Ramblas, een flinke uitbreiding ondergaan waaronder tevens een renovatie van de bunkers en het groen op de banen.

Als aanvulling zijn 40 kamers in het resorthotel gerenoveerd tot ‘clubniveau’, met een eigentijds ontwerp, terwijl een scala aan gastronomische aanbiedingen is geïntroduceerd om bezoekers een echte culinaire ervaring te bieden.

De nieuwe, exclusieve hotelbar met terras, The Hub, biedt gasten een ontspannen omgeving waar ze de hele dag kunnen ontspannen en genieten van een heerlijk diner, terwijl het vernieuwde restaurant Citrus het allerbeste in de mediterrane keuken serveert. Verder zal er in augustus een nieuw Mexicaans en Italiaans fusion-restaurant worden geopend, Frijolino, dat een paar weken later wordt gevolgd door de nieuwe wijnmakerij La Finca Bodega.

De heropening valt samen met de nominatie van La Finca Resort als het toonaangevende sportresort van Spanje en het beste golfhotel van Spanje – twee onderscheidingen van de World Golf Travel Awards 2020 die deze locatie in 2019 heeft gewonnen.

Een waar paradijs aan de Costa Blanca…

 

Benieuwd naar ons aanbod op dit fantastische resort? Klik hier >>

 

Bron: Golfmagic.com

Compare listings

Vergelijken