HUIS KOPEN IN SPANJE? IS ALLES AL DUIDELIJK VOOR U?

  • 4 jaar geleden
  • 1

Een huis is de grootste aankoop in uw leven, maar zeker ook één van de leukste. U wilt de voors en tegens goed in kaart brengen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Frans Mulder heeft reeds 25 jaar ervaring met de aankoop van diverse woningen in Spanje en kunnen u daardoor goed begeleiden bij deze belangrijke stap in uw leven.

Voor u overgaat tot het kopen van een woning in Spanje zult u eerst een aantal afwegingen maken. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet.

  1. Voor welke regio kiest u?
  2. Hoe wilt u uw woning gaan gebruiken? Vakantie, permanent of verhuur…
  3. Wat voor soort woning zoekt u?
  4. Waar moet de woning aan voldoen?
  5. Zoekt u nieuwbouw of een bestaande woning?
  6. In welke prijsklasse zoekt u?
  7. Financieringsmogelijkheden.

Het lijkt zo voor de hand liggend, maar toch wordt er te vaak alleen naar de huizen gekeken alvorens men een keuze heeft gemaakt voor een omgeving. En laat de omgeving nu net het belangrijkste zijn voor uw thuisgevoel. Elke Costa in Spanje heeft zijn eigen kenmerken en leefstijl. Lees hier meer over de Costa Blanca. Er zijn grote verschillen in natuur, cultuur, historie, gewoontes, sportieve mogelijkheden én bouwprijzen. Dus de nummer 1 vraag zal altijd moeten zijn: Waar wil ik kopen?

Wij helpen u graag bij het inventariseren van uw wensen en bij het zoeken naar mogelijkheden die daarbij aansluiten. Hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren en een selectie woningen voor u kunnen maken om samen met u te bezichtigen. We zetten alles goed voor u op een rijtje zodat u een goed beeld krijgt van het gehele koopproces. Dat geeft rust!

MAIL OF BEL (0184-630644) ONS OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.
UITERAARD IS DIT GEHEEL VRIJBLIJVEND!

Compare listings

Vergelijken