HUIZEN IN SPANJE BEZICHTIGEN

  • 5 jaar geleden
  • 1

Als partner tijdens uw zoektocht naar uw ideale huis in Spanje adviseren wij u tijdens het gehele traject. Hierbij is niet alleen het huis zelf belangrijk, er spelen veel meer zaken mee. Denk hierbij aan onder meer de omgeving van het huis dat u koopt of de infrastructuur, hoe snel kunt u reizen tussen Nederland en Spanje? Wanneer u uiteindelijk een keuze heeft gemaakt uit één van de Spaanse Costa’s, dan wordt het tijd om in Spanje huizen aan de Costa te gaan bezichtigen.

Wanneer we overgaan tot bezichtigingen maken we onderscheid in twee situaties. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw bezoek u zoveel mogelijk oplevert. Standaard kunt u kiezen uit één van onderstaande opties:

1.      U ZIT NOG IN DE ORIËNTATIEFASE

Als u zich nog in de oriënterende fase begeeft dan adviseren wij u om op eigen gelegenheid naar Spanje te reizen. Onze Nederlandstalige medewerkers in Spanje ontvangen u graag. Zij laten de door u uitgekozen omgeving aan u zien. Onze medewerkers hebben enorm veel kennis van de omgeving en kunnen u alle ins en outs over het gebied vertellen.  Aan deze service zijn geen kosten verbonden.

Afspraak in Spanje

Wanneer wij voor u een afspraak met onze medewerkers in Spanje mogen maken stellen wij daar graag iets tegenover. In één dag krijgt u een reeks huizen te zien die zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen. Wij bieden u vervolgens graag een hotelovernachting aan inclusief ontbijtbuffet in een goed viersterrenhotel.

2.      U BEVINDT ZICH IN DE AANKOOPFASE

Wanneer u dusdanig ver in uw aankoopproces bent dat u op korte termijn wenst over te gaan tot de aankoop van een woning in Spanje. Wij kunnen voor u een bezichtigingsreis organiseren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Vlucht, verblijf, maaltijden en begeleiding tegen gereduceerd tarief

Wij nemen u 3 dagen (2 overnachtingen)mee om de omgeving en het bouwproject uitgebreid te bekijken. U betaalt slechts  €245,- per persoon. Dit gereduceerde tarief is inclusief vlucht, transfers, hotel en maaltijden. In het hoogseizoen zijn wij soms genoodzaakt om een toeslag door te berekenen wegens hogere prijzen van vliegtickets. U kunt uw voorkeursdata aan ons doorgeven, vervolgens kiezen we samen een geschikt moment om uw appartement, huis of villa en de omgeving te bezichtigen.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij samen met u de aankoop van het ideale appartement, huis of villa in Spanje realiseren.

Compare listings

Vergelijken