LA MANGA STRIP

  • 4 jaar geleden
  • 1

De La Manga Strip is de strook land van 21 kilometer lang en gemiddeld 300 meter breed dat de Mar Menor scheidt van de Middellandse Zee. Het is een geweldige plek dat op elk moment van het jaar het bezoeken waard is; tijdens de zomer in het hoogseizoen of in de winter wanneer u er de rust vindt.

Met een oppervlakte van 130 vierkante kilometer is de Mar Menor de grootste lagune in Europa. Het warme, kristalheldere water is rijk aan zouten en mineralen en de temperatuur komt bijna nooit lager dan 18 graden.

Langs de Strip vindt u aan beide zijden prachtige stranden met wit zand, rotspartijen, jachthavens en tal van watersport faciliteiten. Ook vindt u hier een grote variatie aan bars, cafés, restaurants, hotels en toeristische winkels. Er is een indrukwekkende jachthaven, genaamd “Tomas Maestre Marina” waar u kunt zitten en genieten van het uitzicht over het water. Maak ook eens een boottrip over de Mar Menor of de Middellandse Zee.

Tips voor een dagje langs de Strip:

  • Met meer dan 44 kilometer aan zandstrand, is er altijd wel een mooi plekje te vinden.
  • Marina Tomas Maestre: grote jachthaven met diverse cafés, bars en restaurants.
  • Langs de gehele lengte (21 kilometer) van de Strip loopt de hoofdstraat met winkels aan beide zijden van de weg.
  • Aan het einde van de La Manga Strip is een 9 holes golfbaan. Eerst een “balletje slaan” en dan de rest van de dag genieten aan het strand van La Manga.

Wonen in omgeving Mar Menor
La Manga heeft u veel te bieden. Er is in feite voor het gehele gezin wel een activiteit te vinden waardoor La Manga de perfecte plek is voor uw vakantie of permanent verblijf.

Bent u op zoek naar een woning in de omgeving van Mar Menor, bekijk dan ons woning aanbod via deze link.

Onze tip: Wonen op 700 meter van het strand

 

Bron: Eurotourguide

Compare listings

Vergelijken