LUCHTHAVEN ALICANTE

  • 6 jaar geleden
  • 1

De luchthaven van Alicante verwerkt in dit najaar een record aantal passagiers, bijna 1.1 miljoen reizigers alleen al in september! Daarmee is eens te meer maar weer eens aangetoond dat het aan de Costa Blanca zeker ook in het najaar aangenaam vertoeven is en dat velen dat inmiddels ontdekt hebben. Het kopen van huizen aan de Costa Blanca kan een logische volgende stap zijn.

Kijk alleen maar eens naar de weersvoorspelling die wij vandaag (4 november) op weeronline.nl zagen: voor de komende 14 dagen: de Costa Blanca heeft de komende 14 dagen alle dagen een 9! Wie wil hier nou niet zijn met it heerlijk weer?

De meeste passagiers komen uit Goot Brittannië, gevolgd door Duitsers en Noren, Nederland staat op de 4e plaats en België op de 5e.

Veel van de bezoekers van de Costa Blanca hebben in het verleden besloten om zelf een huis te kopen of huren van particulieren. Je vindt hier niet de bustochten naar echte ‘toeristenplaatsen’, uitgezonderd naar Benidorm natuurlijk.

De huizenmarkt trekt al ruim een jaar weer aan en het aantal verkopen in Spanje, zeker ook in de Costa Blanca, stijgt. Vooral de moderne woningen, zowel villa’s als appartementen zijn erg in trek en worden van plan af verkocht. De tijd dat kopers keuze hadden uit een groot aantal nieuwe woningen die sleutel-klaar zaten de wachten op de eerste eigenaar is al lang voorbij. Wetend dat in de huidige tijd eigenaren zoveel en zo vaak mogelijk gebruik willen maken en genieten van hun eigen woning aan de Costa Blanca zal de luchthaven in de komende jaren steeds meer passagiers kunnen verwelkomen.

Het vliegveld van Alicante is de afgelopen jaren grondig aangepakt en verbouwd en vernieuwd. Het heeft dus voldoende capaciteit om in de komende jaren de aankomst en het vertrek van alle gasten op een accurate en snelle manier te laten verlopen.

Welkom aan de Costa Blanca!

Compare listings

Vergelijken