Thinking outside the box

  • 5 maanden geleden
  • 1
Altijd al gedroomd van een tweede huis in Spanje? Waarom koopt u geen woning samen met uw vriendengroep? Deze vier goede vrienden besloten de stoute schoenen aan te trekken en gezamenlijk een schitterend appartement in Murcia te kopen.
Deze mannen maken deel uit van een vriendengroep die samen graag golfen en genieten van het mooie weer in Spanje. Het was dus een logische keuze om samen een vakantiewoning te kopen aan een populair golf resort, centraal gelegen in regio Mazarrón op nog geen half uur van de Middellandse Zee (Puerto de Mazarrón) en de zevende stad van Spanje: Murcia. Naast deze golfbaan telt Spanje ongeveer nog 350 golfbanen dus er is genoeg keus voor de echte golfliefhebbers.
 
In slechts 2,5 uur vliegt u naar de internationale luchthavens van Alicante of Murcia en kunt u genieten van een heerlijk spontaan weekend met vrienden onder de Spaanse zon.
 
Wij hebben onlangs samen met hen mogen klinken op dit bijzondere moment, na het tekenen van het koopcontract.
Denkt u er ook over om een huis te kopen in Spanje, maar lijkt het u ook interessant om gezamenlijk een huis kopen met samen met iemand of eventueel met meerdere personen?
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Compare listings

Vergelijken