TIP VAN DE WEEK! LA ZENIA BOULEVARD SHOPPING CENTER

  • 5 jaar geleden
  • 1
La Zenia Boulevard Shopping center, geopend op 26 september 2012, is de grootste winkelcentrum in de provincie Alicante en ligt in Orihuela Costa.
In La Zenia Boulevard zijn circa 150 winkels gevestigd met een totale oppervlakte van 161.000 m3. Daarnaast kunt u zeer gemakkelijk uw auto gratis parkeren onder het winkelcentrum waar ruimte is voor 5000 auto’s. La Zenia Boulevard Shopping Center ademt een mediterrane sfeer uit door het kleurgebruik, de beplanting van olijfbomen en dergelijke.
De meeste winkels zijn gevestigd op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is er volop keuze uit een heel scala aan restaurants. Het winkelcentrum is rolstoelvriendelijk door de 3 liften en brede paden.
In het weekend wordt La Zenia Boulevard bezocht door veel mensen uit Orihuela Costa, Campoamor die genieten van voorstellingen, muziek en andere activiteiten. Ook voor de kinderen is er op de tweede verdieping een gezellige speeltuin te vinden.
Het winkelcentrum ligt op ongeveer 10 minuten van Torrevieja, 5 minuten van Dehesa de Campoamor en 47 minuten van Alicante.
Het winkelcentrum is het gehele jaar geopend van 10:00 tot 23:00, met uitzondering van de wintermaanden, dan zijn de openingstijden van 10:00 tot 22:00.

Compare listings

Vergelijken