VRAAG DE VIC-CARD AAN

  • 6 jaar geleden
  • 1

U heeft belangstelling om een woning in Spanje te kopen en wilt via ons de mogelijkheden verkennen en verder uitdiepen. Dat waarderen wij! Wij stellen daar graag iets tegenover door middel van onze VIC-CARD, waarbij VIC staat voor VERY IMPORTANT CLIENT. Natuurlijk is elke klant voor ons belangrijk, en hebben wij graag tevreden klanten!

Wat is een VIC-card?
Een VIC-card is een persoonlijk en genummerd pasje, waarmee u in aanmerking komt voor diverse aanbiedingen en voordelen. Op onze website vindt u hierover steeds actuele informatie.

Hoe krijgt u een VIC-card?
Als u onze VIC-card wilt ontvangen, dan kunt u ons een email sturen via info@fransmulder.nl. Als u ons uw naam, adres en telefoonnummer doorgeeft en aangeeft waar uw belangstelling naar uitgaat, dan is dit voldoende.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan de periode tussen een eerste oriëntatie en het daadwerkelijk aankopen van een woning een proces zijn van weken, maanden of zelfs jaren. Van belang is, dat u eerst weet wat u zoekt, hoeveel u uit wilt (en kunt) geven, en of uw wensen realiseerbaar zijn en passen binnen uw budget. In deze belangrijke oriëntatieperiode helpen wij u graag. Voor elke fase van uw oriëntatie hebben wij een aanbieding die goed van pas kan komen!

Wat zijn de voordelen op dit moment?

Een gratis wegenkaart van de Costa Blanca, die wij u op uw verzoek per post toesturen
Het boek “Wonen en Kopen in Spanje” t.w.v. € 22,50 als u een afspraak maakt voor een persoonlijk gesprek (bij u thuis of in onze showroom) of als u één van onze infodagen bezoekt
Eén of twee gratis hotelovernachtingen (inclusief ontbijtbuffet) in een goed viersterrenhotel als u gedurende één of twee dagen met een van onze eigen medewerkers in Spanje de mogelijkheden gaat bekijken
Een driedaagse bezichtigingsvlucht voor een sterk gereduceerd tarief: € 490,- voor twee personen, inclusief tickets, hotelovernachtingen en transfers. Vraag naar de voorwaarden!
Een gereduceerd tarief voor een eerste consult bij onze vaste notaris Erwin Kienhuis in Haarlem
Een waardevol geschenk! Wat dat is? Dat hoort u nog van ons… Wij doen hierover mededelingen in een verder stadium van uw eventuele aankoop.
DIT WILLEN WIJ ALVAST VERKLAPPEN:

Als u binnen drie maanden na uitgifte van uw VIC-card tot aankoop overgaat, dan zullen wij dat extra waarderen!
Na aankoop van uw woning blijft uw VIC-card nog steeds van waarde! Ook als u nieuwe klanten bij ons aanbrengt zullen wij dat belonen met een waardevol geschenk.

VRAAG UW VIC KAART NU AAN… : https://www.fransmulder.nl/over-ons/vic-card/

Compare listings

Vergelijken