WELKE STAPPEN DOORLOOPT U BIJ HET KOPEN VAN EEN HUIS, APPARTEMENT OF VILLA IN SPANJE?

  • 5 jaar geleden
  • 1

Wanneer u nadenkt over het kopen van een huis in Spanje is het goed mogelijk dat u niet weet waar u moet beginnen. Er zijn een hoop beslissingen die u moet nemen. Wij merken dat men vaak al wel een aantal wensen heeft en een bepaald idee heeft gevormd. Maar dat het vervolgens lastig is om uit het grote aanbod van huizen, appartementen en villa’s de juiste keuze te maken. Wij doorlopen altijd een aantal stappen met onze klanten. Wij geven u graag een kijkje in onze werkwijze.

WENSEN

Het is belangrijk dat uw wensen duidelijk in kaart zijn gebracht. Welke eigenschappen moeten de woning hebben? Welke van de Spaanse Costa’s past het best bij u en welke plaatsen komen in aanmerking? Om welke type woning gaat het? Wat is uw budget? Op basis hiervan kan een ‘profiel’ van uw woning samengesteld worden.

AANBOD

Wanneer de wensen bekend zijn kijken wij samen welke woningen goed aansluiten op de wensen. Van de best passende woningen én de regio sturen wij meer informatie op. Denk aan een uitgebreide brochure, specifieke websites of video’s.

Ons woningaanbod »

BEZICHTIGING

Wanneer u heetf besloten in welke regio u wilt wonen en wij samen mogelijk al een paar huizen hebben uitgezocht  raden wij u aan om ter plaatse te gaan kijken. Voor u een huis koopt wilt u het huis en de omgeving uiteraard gezien hebben. Wij bieden u twee mogelijkheden:

  1. Wij kunnen u tegen een aantrekkelijk tarief een bezichtigingsreis bieden. Gedurende twee dagen (twee overnachtigingen) tonen wij u de omgeving en het woningproject. De reis is inclusief vlucht, transfers, hotel en maaltijden. De reizen zijn onder individuele begeleiding van onze medewerkers, welke zeer veel kennis van omgeving en woningaanbod hebben.
  2. U kunt ook op eigen gelegenheid naar Spanje reizen. U kunt in Spanje een afspraak maken met één van onze medewerkers. In één dag tonen wij u dan zoveel mogelijk zaken die voor u interessant zijn. Wij bieden u dan graag een hotelovernachting aan in een goed viersterrenhotel (inclusief ontbijt).

FINANCIERING

Wanneer u een keuze heeft gemaakt en een mooie woning heeft gevonden, betekent dit dat ook over de financiering moet worden nagedacht. Wij kunnen u informeren over diverse financieringsmogelijkheden. Wij hebben goede relaties met meerdere Spaanse banken en kunnen de aanvraag van een offerte voor u verzorgen.

UW WENSEN STAAN VOOROP

Met meer dan tweeëntwintig jaar ervaring staan wij u graag bij wanneer u een huis in Spanje wilt kopen. Uiteraard kunnen wij ons proces aanpassen op uw wensen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn.

Compare listings

Vergelijken