WIE HOUDT ER NIET VAN SCHOENEN?

  • 4 jaar geleden
  • 1

Natuurlijk wilt u een prachtig huis aan de Costa Blanca kopen. Maar wist u dat u hier ook heel voordelig schoenen van topmerken kunt kopen? En wist u dat Spanje, na Italië, de grootste schoenenproducent van Europa is?

Fabrikanten zetten steeds meer in op kwaliteit in plaats van kwantiteit en gaan hiermee de concurrentie aan met China. Kwalitatief is er nauwelijks nog verschil tussen leren schoenen uit Italië of Spanje.

ELCHE, HART VAN DE SCHOENENINDUSTRIE

In het internationaal bekende Elche in de Costa Blanca, ligt het hart van de Spaanse schoenenindustrie. De oorsprong gaat terug tot de late negentiende eeuw, toen een nog overwegend agrarische gemeenschap schoenen begon te produceren met behulp van plantaardige vezels zoals jute en hennep. Tegenwoordig wordt zo’n 50% van alle Spaanse schoenen in Elche geproduceerd!

OUTLET-ROUTE ELCHE PARQUE EMPRESARIAL

Voor echte liefhebbers van shoppen en voordeeltjes is de Outlet-route in bedrijvenpark Elche Parque Empresarial absoluut onweerstaanbaar. Het bedrijvenpark ligt slechts zeven kilometer van de stad en ongeveer even ver van de luchthaven van Alicante. Het bestaat uit 29 bedrijven van topmerken uit verschillende sectoren, maar met name uit de schoenenindustrie.

De Outlet-route geeft u de mogelijkheid om collecties van toonaangevende Spaanse en internationale schoenen-, kleding- en accessoire merken, te kopen met kortingen tot wel 70%.

Het bedrijvenpark is omgeven door vele groenzones met palmbomen en beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid. Er is een busverbinding tussen bedrijvenpark Elche en de stad Elche en ook rijden er bussen van en naar de luchthaven.

Openingstijden

De reguliere openingstijden zijn van:

  • 10.00 tot 14.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur ( van maandag t/m vrijdag);
  • 10.00 tot 14.00 uur (zaterdag).

In bepaalde periodes sluiten sommige winkels niet tussen de middag.

Mis deze gelegenheid niet om kennis te maken met de outlet-winkels van de meest prestigieuze schoenenfabrikanten van Spanje. Met een zeer divers aanbod in kwaliteiten en prijzen is er voor elk wat wils. Per slot…wie houdt er niet van schoenen?

Compare listings

Vergelijken