WILT U IN SPANJE GAAN KIJKEN?

  • 5 jaar geleden
  • 1

Nadat u zich in Nederland goed heeft laten adviseren komt er natuurlijk een moment dat u zelf in Spanje wilt gaan kijken.

U kunt dit combineren met een vakantie, en zelf gaan kijken. Houdt u er echter rekening mee dat het goed kennismaken met de omgeving en het woningaanbod een intensieve bezigheid is. Voor kinderen bijvoorbeeld is dit niet altijd even leuk… die willen direct alle zwembaden in!

WAT HOUDT EEN BEZICHTIGINGSVLUCHT IN?

Gedurende drie dagen laten wij u in Spanje uitgebreid kennismaken met de omgeving en met een aantal projecten en woningen die aansluiten bij uw persoonlijke wensen en budget. Dat geeft u de gelegenheid om eventueel een afgewogen beslissing te nemen.

TIJDELIJK:
Boeken vóór 15 januari en vliegen voor eind februari  tijdelijk voor
€ 295,- voor 2 personen.

Wij halen u op van het vliegveld, overnachtingen in een prima viersterrenhotel, het tonen van de  omgeving en het bezoeken van de woningen zijn inbegrepen. En natuurlijk horen een drankje en maaltijden daar ook bij!

WIJ BIEDEN OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID:

U gaat op eigen gelegenheid. U wilt graag de sfeer proeven en de woningen in werkelijkheid zien. Wij leiden u met plezier rond en laten u kennis maken met de projecten.

Wij bieden u een gratis overnachting aan in hetzelfde hotel, incl. ontbijt. Ook deze aanbieding is geldig tot eind februari.

Compare listings

Vergelijken