Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Laatste nieuws

Hieronder vindt u een overzicht met nieuwsberichten over het kopen van een huis in Spanje, maar ook over het wonen en het land zelf. Heeft u vragen over een bepaald bericht of wilt u meer over een onderwerp weten? Neem gerust contact met ons op.

Wat geven we met valentijnsdag

14-02-2017 - Vandaag de dag van de liefde, internationaal bekend als Valentijnsdag. Maar wat geef je elkaar toch op zo'n dag? Er zijn vele mogelijkheden. Behalve rozen kunt ook eens denken aan goede en met zorg uitgezochte chocolade. Heerlijk om te geven en heerlijk om te krijgen.

Lees verder

La Manga Strip

23-01-2017 - De La Manga Strip is de strook land van 21 kilometer lang en ca. 100-300 meter breed dat de Mar Menor scheidt van de Middellandse Zee. Het is een geweldige plek dat op elk moment van het jaar het bezoeken waard is; tijdens de zomer in het hoogseizoen of in de winter wanneer u er de rust vindt.

Lees verder

In 2017 tweede woning in Spanje fiscaal nog aantrekkelijker

12-01-2017 - Fiscaal gezien wordt 2017 voor veel Nederlanders, die hun droom van een tweede woning in het buitenland zien uitkomen nog aantrekkelijker. Vandaar dat in de laatste weken van het afgelopen jaar velen nog de stap hebben gezet en hun droomhuis in Spanje hebben aangeschaft.

Lees verder

Driekoningen feest in Spanje

05-01-2017 - In Spanje wordt op 6 januari Día de Reyes gevierd (bij ons bekend als Driekoningen). Het is een combinatie van ons Sinterklaasfeest met Kerst.

Lees verder

12 druiven om 12 uur.. elke 12 klokslag één: ... 12 maanden geluk

31-12-2016 -

Lees verder

Dag afspraak inclusief gratis hotel overnachting

20-12-2016 - U gaat op eigen gelegenheid. U wilt graag de sfeer proeven en de woningen in werkelijkheid zien. Wij leiden u met plezier rond en laten u kennis maken met de projecten.

Lees verder

Artisjokken oogst Spanje, een toeristische attractie

19-12-2016 - In Spanje is men dol op groenten, vaak met een lekker sausje erbij wordt het gegeten met vlees, gevogelte of vis. Het is voor een Spanjaard wel zaak dat de groente heel gaar is gekookt waarbij ook het kookvocht wordt gebruikt om de saus van te maken. Momenteel is de artisjok, een zeer geliefde groente, volop verkrijgbaar.

Lees verder

Wilt u in Spanje gaan kijken?

08-12-2016 - Nadat u zich in Nederland goed heeft laten adviseren komt er natuurlijk een moment dat u zelf in Spanje wilt gaan kijken.

Lees verder

Spaanse feestdag: Día de la Constitución

07-12-2016 - In Nederland zijn we begin december voornamelijk bezig met de viering van het Sinterklaasfeest op 5 december en alles wat er in de aanloop naar dat feest komt kijken. Hoewel Sinterklaas in Spanje woont wordt zijn verjaardag daar niet gevierd. Ze kennen daar wel een ander soort feestdag: de Día de la Constitución.

Lees verder

Gezondheidszorg in Spanje. Hoe zit dat eigenlijk?

29-11-2016 - Het wonen in een ander land met een andere cultuur is niet altijd even makkelijk. Zo zult u tegen veel zaken aanlopen en moeten bedenken waar en hoe u wilt gaan wonen. Maar niet in de laatste plaats zult u zich moeten afvragen: hoe zit het eigenlijk met de gezondheidszorg?

Lees verder