Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Laatste nieuws

Hieronder vindt u een overzicht met nieuwsberichten over het kopen van een huis in Spanje, maar ook over het wonen en het land zelf. Heeft u vragen over een bepaald bericht of wilt u meer over een onderwerp weten? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u in Spanje gaan kijken?

08-12-2016 - Nadat u zich in Nederland goed heeft laten adviseren komt er natuurlijk een moment dat u zelf in Spanje wilt gaan kijken.

Lees verder

Spaanse feestdag: Día de la Constitución

07-12-2016 - In Nederland zijn we begin december voornamelijk bezig met de viering van het Sinterklaasfeest op 5 december en alles wat er in de aanloop naar dat feest komt kijken. Hoewel Sinterklaas in Spanje woont wordt zijn verjaardag daar niet gevierd. Ze kennen daar wel een ander soort feestdag: de Día de la Constitución.

Lees verder

Gezondheidszorg in Spanje. Hoe zit dat eigenlijk?

29-11-2016 - Het wonen in een ander land met een andere cultuur is niet altijd even makkelijk. Zo zult u tegen veel zaken aanlopen en moeten bedenken waar en hoe u wilt gaan wonen. Maar niet in de laatste plaats zult u zich moeten afvragen: hoe zit het eigenlijk met de gezondheidszorg?

Lees verder

Typisch Spanje: Veel gebruikte Spaanse woorden

28-11-2016 - Een lijstje en korte uitleg van veel gebruikte en gehoorde Spaanse woorden.

Lees verder

Typisch Spanje: De Flamenco

21-11-2016 - Iedereen denkt bij flamenco meteen aan de dames met kleurige jurken die serieus en passievol een dans laten zien. Flamenco is echter naast de typische dans ook een muziekgenre met name afkomstig uit het zuiden van Spanje.

Lees verder

Tip van de week: Salinas Y Arenales de San Pedro del Pinatar

16-11-2016 - Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar is een natuurpark in de Spaanse gemeente San Pedro del Pinatar in het oosten van de provincie Murcia.

Lees verder

De 6 redenen voor een siësta

14-11-2016 - De siësta, wat is het nou en waarom jij aan de siësta moet?

Lees verder

Tip van de week! La Zenia Boulevard Shopping Center

09-11-2016 - La Zenia – La Zenia Boulevard Shopping center, geopend op 26 september 2012, is de grootste winkelcentrum in de provincie Alicante en ligt in Orihuela Costa.

Lees verder

Overwinteren in Spanje

07-11-2016 - Spanje is al jaren een geliede bestemming voor de Nederlandse overwinteraar.

Lees verder

Sangria – De Spaanse zomer in uw glas!

31-10-2016 - Sangria is een echte zomerse wijn voor een uitbundig feestje. Zacht, zoet, boordevol fruit en een tikkeltje kruidigheid, dat zijn de kenmerken waar Sangria om bekend staat.

Lees verder