Beoordeel Frans Mulder

  • Ruud van der Spek en Liesbeth Boekestein
    Ervaring met Frans Mulder - Wij hebben in februari 2017 een buitengewoon goede en plezierige ervaring met Frans en Marianne als reisleiders door de Costa Blanca. Nadat wij ons huis - een oude boerderij met 5 ha land in de ardeche/frankrijk - hadden verkocht wilden we eens kijken naar een huis/appartement in het zonnige Spanje. We hebben met elkaar vele projecten bekeken: mooi, modern, ruim/minder ruim, goed gebouwd. Frans en Marianne hebben ons met hun vele kennis en ervaring uitstekend kunnen informeren. Wij zijn er nu nog niet uit of Spanje daadwerkelijk voor ons de ideale plek is voor een 2e huis. Wij gaan ons eerst geografisch verder orienteren bv in Italie en wellicht wel weer in Frankrijk. We weten in ieder geval zeker dat als de voorkeur toch uitgaat naar Spanje we de weg naar Frans en Marianne weer kunnen vinden.
  • Joost en Lilian Laureijs-Leijen
    Ervaring met Frans Mulder - Wat een geweldig team...ze hebben ons allemaal met raad en daad terzijde gestaan.
    Ook nu na aankoop van onze bestaande woning is de after sale geweldig goed...ze denken mee en het was ook nog eens heeeel leuk .
    Vooral zo doorgaan,
    Frans,Marianne,Montse en Rudy bedankt.
  • Rein Terluin en Hanneke Wegman
    Ervaring met Frans Mulder - In januari 2017 hakten we eindelijk de knoop door en besloten we op zoek te gaan naar een vakantiewoning aan de Costa Blanco. Daarna behoorlijk wat makelaars aan de telefoon gehad waaronder Marianne. Dit gesprek gaf ons een goed gevoel en dus een paar dagen later op afspraak bij Frans en Marianne op kantoor. Gepassioneerd en deskundig vertelde Frans over de projecten aan de Costa Blanca die het beste bij onze wensen pasten. Vervolgens zijn we de week daarop 3 dagen naar de Costa Blanca vertrokken om de verschillende projecten en vooral de omgeving te bekijken. Want, zoals Frans zei, een mooie woning is belangrijk maar de omgeving is misschien nog wel belangrijker. Zo gezegd zo gedaan en samen met Frans en Marianne paar dagen door de Costa Blanca gereden. Ze namen ruim de tijd en niets was te veel. Het was ongedwongen en nergens werden wij gepushed. Dat voelde bijzonder prettig. Uiteindelijk vonden we ons droomappartement en zijn we, terwijl ik dit schrijf, op weg naar Frans en Marianne om het koopcontract te tekenen en begeleiden ze ons in het verdere traject na de koop.

    Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening en deskundigheid van Frans Mulder Huizen in Spanje en beveel hen van harte bij iedereen aan.
  • Familie uit Noord Holland
    Ervaring met Frans Mulder - In 2014 hebben wij kennisgemaakt met Frans Mulder en hebben zij ons heel uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden aan de Costa Blanca. Zelf hebben wij daarna verschillende gebieden in Spanje bekeken en uiteindelijk in maart 2017 met het team van Frans Mulder diverse woningen en locaties verkend.
    Wij zijn zeer tevreden over het professionele advies, niet alleen met betrekking tot de woning, maar ook de ondersteuning bij het bezoeken van de aannemer en het faciliteren van o.a. een advocaat. Wij ervaren de persoonlijke benadering én service als heel prettig en hebben daarom dit jaar onze woning via Frans Mulder gekocht. Bedankt Frans en Marianne!
  • Mart en Trudy Kolvenbach
    Ervaring met Frans Mulder - wij hebben nu sinds een dikke maand de sleutel van ons nieuwe app in pilar de la Horadada
    we zijn bij de aankoop geholpen door Frans en Marianne met onze zoektocht
    ze zijn erg professioneel en kennen Spanje erg goed ze hebben ons geholpen met de bouwbegeleiding en stuurde regelmatig update,s en foto,s naar ons
    wij zijn meer als tevreden met Frans en Marianne
    Ze zijn betrouwbaar en helpen je met al je vragen ze zoeken een advocaat voor je en een verzekerings bedrijf helpen je met
    het openen van een banknummer geven je tips om het NIE nummer aan te vragen alles is gemoedelijk en prettig gegaan
    Geweldig gegaan onze dank hier voor
  • Eric en Miranda Koopman
    Ervaring met Frans Mulder - Begin dit jaar (2017) hebben wij de Second Home beurs in Utrecht bezocht omdat we voornemens waren om een 2e woning te kopen in Spanje. Op de beurs hebben we diverse makelaars gesproken maar wat ons bij was gebleven was het gesprek met Marianne van Frans Mulder makelaars. Marianne gaf ons duidelijke en transparante informatie over het aankopen van een woning in Spanje. In april 2017 zijn wij met een lijstje van woningen naar Spanje vertrokken en hebben daar met 3 verschillende makelaars diverse woningen bekeken. Ook hier kwam het positieve gevoel voor Frans Mulder weer terug. Frans en Marianne zijn mensen die meedenken met de klantwens. Frans is iemand die echt doorvraagt en precies wil weten wat de klantwens is. De letterlijke woorden van Frans waren "ik wil alles weten en jullie woonvraag helder hebben anders kan ik jullie niet helpen". In juni 2017 hebben we een prachtig ingerichte bestaande woning via Frans Mulder aangekocht. Op 25 juli 2017 waren wij de trotse eigenaar van de woning. Het afhandelen van de koop was prima geregeld via het advocaten kantoor en de notaris in Spanje. Ook na de aankoop (after sale) konden (kunnen we nog) we altijd om advies terecht bij Frans en Marianne.

    Frans en Marianne en jullie team bedankt voor de begeleiding
  • Riek en Rob van Voorst
    Ervaring met Frans Mulder - Al langere tijd waren wij van plan om een tweede huis in Spanje te kopen. Een paar jaar geleden, Tijdens de Second Home beurs in Utrecht, hebben we contact gekregen met Frans Mulder. Onder begeleiding van Frans en Marianne hebben wij een jaar geleden in 2 dagen tijd een goed beeld gekregen van de provincie Alicante. Ze hebben ons verschillende huizen/appartementen laten zien. Van “oud” naar nieuw, van aan de kust tot in het binnenland, van vrijstaand huis tot appartement en van klein naar groot. Door deze opzet en door goed te luisteren naar onze wensen hebben we uiteindelijk ons droomappartement gevonden. Het is een prachtig appartement in een fantastisch park. Een perfecte plek met rust en een geweldig uitzicht in de verte op de zee. Deze plek hadden wij nooit gevonden zonder de kennis van Frans en Marianne. Heel knap hoe zij inschatten welke locaties en woningen passen waardoor je in een relatief korte tijd tot een goed besluit komt. Ook tijdens het bouwproces zijn we goed begeleid door het team. April vorig jaar hebben we de koopakte getekend en in april 2017 is het appartement opgeleverd. Al met al kijken we terug op een goed proces waarbij voor ons alle wensen zijn gerealiseerd. Marianne, Frans, Montse en Rudy bedankt!
  • Kees en Sandra Been
    Ervaring met Frans Mulder - Fantastische mensen, zowel Frans als Marian en de rest van hun team ook in Spanje.
    Na eerder contact te hebben gehad met een andere makelaar ... kwam ik bij Frans Mulder binnenlopen op zijn kantoor, beetje verteld wat ik in gedachten had en hij luisterde echt!!
    Hij had nav mijn verhaal direct wat ideeen en bood mijn vrouw en mij aan mee te gaan naar Spanje om eea te bekijken.
    Wat hij voor ons als 1e in gedachte had zonder dit met ons te delen of op te dringen,was ook precies in de Roos, Las Colinas een absolute Toplocatie met een Prive Beachclub aan het strand. We zitten met ons appartement dus 6 km landinwaarts rustig en veilig op een bewaakt park met schitterende golfcourse( wij golfen trouwens zelf niet ) en tegelijkertijd hebben we door de Beachclub een huis direct aan het strand
    Wat Frans en Marian betreft , ze hebben nooit gepusht !! echt nooit!! en ik raad iedereen aan om met deze mensen in zee te gaan , want vooral het contact na de koop is echt helemaal goed en fijn geregeld en voelt vertrouwd, misschien wel het allerbelangrijkst , verkopen kan iedereen, maar het is de aftersales waar het om gaat ( ben zelf meer dan 30 jaar Retailer, dus weet eea van service en aftersales ) al met al een heerlijk gevoel in een wereld waar het krioelt, van op commissie jagende verkopers zonder enige empathie. Kees en Sandra Been.
  • Sieneke Jonkvorst
    Ervaring met Frans Mulder - Na de verkoop van ons tweede huis in Zuid Afrika wilden we graag wat dichterbij in Spanje een vakantieverblijf kopen. In april 2015 hebben mijn man en ik een bezoek gebracht aan kantoor Frans Mulder te Hardinxveld-Giessendam. Vrienden hadden ons verteld over hun goede ervaringen met Frans en zijn team.
    Na een eerste selectie uit het woningaanbod op kantoor werd op ons verzoek een 3-daagse oriëntatiereis geboekt. Wij maakten het Frans en Marianne niet gemakkelijk omdat wij, gelet op eerdere ervaringen bij een mislukte aankoop poging in Spanje in 2001, nogal kritisch waren. Frans had alle begrip voor onze aanvankelijke terughoudendheid en gaf ons alle ruimte. Onze onzekerheden werden door deskundige begeleiding teruggebracht tot realistische proporties. Op het einde van de tweede dag kwam bij ons de omslag en wisten wij wat we wilden. De derde dag tekenden wij het reserveringsformulier voor aankoop van ons nieuwbouwhuis in Rojales.
    Niets dan lof voor de deskundigheid en vriendelijkheid van Frans en Marianne bij zowel de oriëntatie als, na aankoop, de coördinatie met de verschillende partijen, zoals bouwer, advocaat/gestor, (Nederlandse) notaris en bank/verzekeraar. Wat ons opviel was dat Mulder ter plaatse veel goede contacten had. Naast dat persoonlijke netwerk werd ons ook het belang van zijn lokale Spaanse medewerkster, Montse, duidelijk. Zij vervulde niet alleen een positieve rol tijdens het bouwproces maar ook bij de oplevering van de woning. Haar foto's tijdens de verschillende bouwfases maakten het mogelijk om de voortgang goed te volgen.
    De woning is op 5 februari 2016 in eigendom overgedragen aan onze beide dochters en wordt half maart door ons ingericht. We zullen er als familie, met drie gezinnen, zeker veel plezier aan beleven.
    Frans en Marianne bedankt.
  • Rob van der Made
    Ervaring met Frans Mulder - Een eerste contact tijdens de Second Home Beurs gaf mijn vrouw en ik het gevoel dat Frans Mulder uitstekend begreep welk soort huis ons aantrok en we besloten tot een oriëntatiereis naar Costa Blanca Zuid. Daar bezochten we een zestiental woningen. Inderdaad Frans en zijn team begreep echt goed wat we zochten. Ze hamerden erop dat we niet overhaast moesten beslissen. Vrijheid blijheid. Tja totdat je een huis ziet langskomen dat perfect matcht met onze wensen. Moest nog wel even worden afgebouwd. Bijzonder hebben we gewaardeerd dat de voortgang van de bouw zichtbaar werd door voortdurend nieuwe foto-updates te sturen. Je ziet je droom groeien. En nu we er wonen......het is november en nog steeds 26 graden. Een droomwens waargemaakt.