Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Beoordeel Frans Mulder

 • Fam.vanBellen
  Ervaring met Frans Mulder - Onze ervaringen met Frans Mulder zijn super.
  Wij hebben een vakantiewoning in Finestrat gekocht die nog opgeleverd moet worden.
  De aankoop begeleiding en de zorg in alle aspecten van aankoopproces is van ongekende hoogte.
  Alle vragen worden adequaat beantwoord.
  We zijn en worden constant op de hoogte gehouden van vorderingen van de bouw.
  Alle lof voor Frans en zijn gehele team.
  Wij zijn zeer tevreden.

  P.s. De regio waar wij gekocht hebben (Costa blanca noord) is werkelijk adembenemend mooi de bergen de kust en het klimaat . Geweldig echt een aanrader
 • Fam. Duine
  Ervaring met Frans Mulder - We hebben een enorme fijne ervaring gehad met Frans Mulder en het hele team. Het is bijna ongelofelijk hoe snel alles geregeld is geworden op zulk een korte termijn, contract, advocaat, notaris etc...
  Inmiddels hebben we de sleutel van de woning en gaan we met veel plezier de inrichting verzorgen.

  Dankje wel aan het hele team Frans, Marianne en ook Linda die ons wegwijs gemaakt heeft in het mooie Spanje en ons enorm veel informatie heeft verstrekt.
  Met veel enthousiasme gaan we enorm genieten in Spanje.
  Dankje Frans Mulder en het hele
  team.

  Fam. Duine
 • Wilma Freriks van Berkesteijn
  Ervaring met Frans Mulder - Wij hebben het team van Frans Mulder leren kennen via de second home beurs in Utrecht, we waren op zoek naar een huis in de Costa Brava, door hun zeer deskundige ervaring en kennis hebben ze ons op een zeer profecionele manier begeleid met de aankoop van een vrijstaande villa in Algorva La Finca aan de Costa Blanca. Wij willen hun van harte bij u aanbevelen bij uw zoektocht naar een woning, Wij kunnen alleen maar zeggen Frans, Marianne, Linda en de rest van het team ga zo door en blijf Nederlanders begeleiden bij hun droomaankoop in Spanje.

  Heel veel succes in de toekomst

  Jan Freriks en Wilma Freriks van Berkesteijn
 • Ans en Pim S.
  Ervaring met Frans Mulder - Beste Frans, Marianne en Linda,

  Inmiddels hebben wij ruim een week de sleutel en vanaf zaterdag 22 juni wonen wij er ook. Het grootste deel van het werk (meubels in elkaar zetten/lampen ophangen) is gebeurd en kunnen wij genieten van huis, omgeving en het heerlijke weer.

  Na de periode van aankoop en begeleiding zal het contact met jullie veel minder zijn en wij willen jullie bedanken voor de goede begeleiding, support, geduld met onze vragen, meedenken naar het vinden van oplossingen. Het hele proces verliep vlekkeloos ook met de advocaten.
  Als jullie een keer in de buurt zijn (en wij ook ????) kom dan een keertje langs om een glas te heffen op ons huis. Dank voor de lekkere fles Cava die wij via Linda van jullie kregen!
  Frans, van Linda hoorden wij dat je een nieuwe heup hebt gekregen; heel veel sterkte met het revalideren maar als ik anderen mag geloven ben je straks weer helemaal de oude maar dan zonder pijn.

  Linda ook jij heel hartelijk dank voor het vele werk (wij hadden nogal wat vragen en jij hebt ze altijd accuraat opgelost ????). En ik mag vast in de toekomst nog wel eens een vraag stellen als ik hier in de omgeving iets niet weet te vinden?
 • Henk en Anne-Marie
  Ervaring met Frans Mulder - Je kunt het je nauwelijks voorstellen maar door jullie goede zorg en advies zijn wij inmiddels alweer 21 jaar woonachtig in dit heerlijke land en wonen nog steeds op dezelfde "stek", waaraan wij in de afgelopen jaren veel hebben vernieuwd en aangepast aan de moderne tijd en vanzelf uitstekend woongenot.
 • Mirande
  Ervaring met Frans Mulder - Door hun hebben we nu drie huizen in Spanje. Lieve mensen die voor je klaar staan met raad en daad . De advocaat ook in Spanje heeft ons goed geholpen weer . Voor onze volgende huizen gaan we weer naar hun toe .
 • Rik en Nancy
  Ervaring met Frans Mulder - November 2018
  Allereerst wil ik jullie hartelijk danken voor de ontzettend fijne, klantvriendelijke ervaring die jullie ons gegeven hebben tijdens de kennismaking met de Costa Blanca.
  Wij waarderen jullie manier van introduceren in de buitenlandse markt.
  Dit begon al met de zeer vriendelijke communicatie op de Second Home Beurs, vervolgens tijdens de open dag in Hardinxveld-Giessendam, gevolgd door de prettige communicatie t.b.v. onze trip naar Alicante.
  Ik heb het al gezegd, maar ik wil nogmaals benadrukken dat jullie manier van werken in Spanje zeer prettig is. De invulling van ons bezoek was heel duidelijk, overzichtelijk, informatief en absoluut niet dwingend of verkoopgericht. Wij kregen ruimschoots de gelegenheid om kennis te maken met de omgeving, sfeer en huizenaanbod. Dit alles heeft er zeker toe bijgedragen dat wij met een gerust hart een keuze hebben kunnen maken. Alle andere opties zijn afgevinkt en Oasis Beach in El Raso is hieruit gekomen.

  Wij hebben genoten van deze zeer informatieve trip en jullie grenzeloze gastvrijheid !

  De laatste nacht in Spanje hebben wij heerlijk geslapen …. Dus dat geeft ook al aan dat wij een gerust gevoel hebben bij onze keuze.
  Bij thuiskomst hebben wij ons enthousiasme op de kids overgebracht en die hebben er ook ontzettend zin in!
 • Anja en Johan de Ruiter
  Ervaring met Frans Mulder - We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Frans , Marianne en Linda.
  hele fijne uitleg en begeleiding. de beoordeling 5 mag zeker een dikke 10 zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Anja en Johan de Ruiter
 • mevr. T. Remie-Harmsen
  Ervaring met Frans Mulder - Wij hebben vorig jaar frans en marianne leren kennen door een tip van kennissen.Vanaf het eerste moment
  was frans heel duidelijk in alles. Het vertrouwen in frans en marianne was zo groot dat wij in november vorig jaar
  getekend hebben voor een prachtig appartement in vista belle zonder het in het echt gezien te hebben. Daarna zijn
  wij in februari op uitnodiging van frans, 3 dagen naar spanje geweest en hebben hij en marianne ons de omgeving laten zien
  en zijn wij naar kantoor gegaan om definitief onze handtekening te zetten. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo een goede en
  professionele begeleiding gehad bij het kopen van een huis.
  Beste Frans en Marianne heel erg bedankt voor alle goede zorgen
  en begeleiding tot nu toe.
  Jullie zijn bij deze uitgenodigd voor een heerlijke borrel als ons appartement ingericht is.
  Theo en Trudie Remie
 • Aad Vermeer en Jolanda Lobel
  Ervaring met Frans Mulder - Zondagavond 16 september jl zijn wij met Frans Mulder en team naar Spanje gevlogen om de volgende 3 dagen appartementen te bezichtigen en misschien tot een koop te komen. We hebben super leuke dagen met Frans en Marianne gehad. De eerste dag ging het vooral om de omgeving te leren kennen en ons het gevoel te geven waar onze “ roots” lagen. Heel veel uitleg gekregen over de streek, waar we heen reden en wat er allemaal te koop was. De eerste dag was een dag van vele indrukken maar wel fantastisch!
  Dag 2 hebben we verschillende modelwoningen bekeken en zijn we naar de projecten terug gegaan die ons wel aan stonden.
  Door de goede en proffesionele begeleiding zijn we al heel snel tot een koop gekomen van een fantastisch appartement en dat al na dag 2!
  We gaan nu de ‘nazorg’ in en worden daarin goed begeleid en geïnformeerd wat er allemaal nog komt kijken en gebeuren. Wij hebben er in ieder geval super veel zin in om over een jaar de champagnefles te laten knallen , en het liefst dan in Spanje met zijn allen! Het waren tot nu toe geweldige dagen met jullie. Bedankt Frans, Marianne, Linda, Monique en Edwin. Tot gauw.......