Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Beoordeel Frans Mulder

 • Aad Vermeer en Jolanda Lobel
  Ervaring met Frans Mulder - Zondagavond 16 september jl zijn wij met Frans Mulder en team naar Spanje gevlogen om de volgende 3 dagen appartementen te bezichtigen en misschien tot een koop te komen. We hebben super leuke dagen met Frans en Marianne gehad. De eerste dag ging het vooral om de omgeving te leren kennen en ons het gevoel te geven waar onze “ roots” lagen. Heel veel uitleg gekregen over de streek, waar we heen reden en wat er allemaal te koop was. De eerste dag was een dag van vele indrukken maar wel fantastisch!
  Dag 2 hebben we verschillende modelwoningen bekeken en zijn we naar de projecten terug gegaan die ons wel aan stonden.
  Door de goede en proffesionele begeleiding zijn we al heel snel tot een koop gekomen van een fantastisch appartement en dat al na dag 2!
  We gaan nu de ‘nazorg’ in en worden daarin goed begeleid en geïnformeerd wat er allemaal nog komt kijken en gebeuren. Wij hebben er in ieder geval super veel zin in om over een jaar de champagnefles te laten knallen , en het liefst dan in Spanje met zijn allen! Het waren tot nu toe geweldige dagen met jullie. Bedankt Frans, Marianne, Linda, Monique en Edwin. Tot gauw.......
 • Familie uit Midden Nederland
  Ervaring met Frans Mulder - Wij hebben Frans en Marianne leren kennen op de Second Home beurs eerder dit jaar, omdat we op zoek zijn naar een villa/appartement aan de Costa Blanca Zuid. Zodoende zijn we onlangs 2 dagen met Frans en Marianne 'op stap' geweest in Spanje. De eerste dag hebben wij een bijzonder goed overzicht gekregen van de regio met een uitgebreide toelichting over alle plaatsjes, activiteiten, etc. De tweede dag hebben we gericht gezocht naar huizen die voldeden aan onze wensen. Kortom, een fantastische ervaring dat ons enorm heeft geholpen in onze zoektocht naar onze droomvilla. Op dit moment laten we alle indrukken even bezinken, zodat we straks een goede keuze kunnen maken.
 • Kiki Goedemondt
  Ervaring met Frans Mulder - Onze voorkeur gaat uit naar het altijd aangename, subtropische klimaat van de Costa Blanca. Dat we het huis van onze dromen nog niet hebben gekocht, komt door het reële beeld dat Frans en Marianne ons tijdens de tour door de Costa hebben geschetst. Ze hebben ons de ware plekjes laten zien, waar de publicaties van andere makelaars ons misleidden. Onze wensen hebben we daardoor aangescherpt, en we hebben ook wat langer de tijd genomen ze te heroverwegen. De intentie om een droomplek aan de Costa Blanca te kopen, koesteren we nog steeds. En als het moment daar is, gaan we beslist met Frans Mulder en Marianne Huizer in zee. Kiki Goedemondt
 • Mart en Trudy Kolvenbach
  Ervaring met Frans Mulder - wij hebben nu sinds een dikke maand de sleutel van ons nieuwe app in pilar de la Horadada
  we zijn bij de aankoop geholpen door Frans en Marianne met onze zoektocht
  ze zijn erg professioneel en kennen Spanje erg goed ze hebben ons geholpen met de bouwbegeleiding en stuurde regelmatig update,s en foto,s naar ons
  wij zijn meer als tevreden met Frans en Marianne
  Ze zijn betrouwbaar en helpen je met al je vragen ze zoeken een advocaat voor je en een verzekerings bedrijf helpen je met
  het openen van een banknummer geven je tips om het NIE nummer aan te vragen alles is gemoedelijk en prettig gegaan
  Geweldig gegaan onze dank hier voor
 • Eric en Miranda Koopman
  Ervaring met Frans Mulder - Begin dit jaar (2017) hebben wij de Second Home beurs in Utrecht bezocht omdat we voornemens waren om een 2e woning te kopen in Spanje. Op de beurs hebben we diverse makelaars gesproken maar wat ons bij was gebleven was het gesprek met Marianne van Frans Mulder makelaars. Marianne gaf ons duidelijke en transparante informatie over het aankopen van een woning in Spanje. In april 2017 zijn wij met een lijstje van woningen naar Spanje vertrokken en hebben daar met 3 verschillende makelaars diverse woningen bekeken. Ook hier kwam het positieve gevoel voor Frans Mulder weer terug. Frans en Marianne zijn mensen die meedenken met de klantwens. Frans is iemand die echt doorvraagt en precies wil weten wat de klantwens is. De letterlijke woorden van Frans waren "ik wil alles weten en jullie woonvraag helder hebben anders kan ik jullie niet helpen". In juni 2017 hebben we een prachtig ingerichte bestaande woning via Frans Mulder aangekocht. Op 25 juli 2017 waren wij de trotse eigenaar van de woning. Het afhandelen van de koop was prima geregeld via het advocaten kantoor en de notaris in Spanje. Ook na de aankoop (after sale) konden (kunnen we nog) we altijd om advies terecht bij Frans en Marianne.

  Frans en Marianne en jullie team bedankt voor de begeleiding
 • Familie uit Noord Holland
  Ervaring met Frans Mulder - In 2014 hebben wij kennisgemaakt met Frans Mulder en hebben zij ons heel uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden aan de Costa Blanca. Zelf hebben wij daarna verschillende gebieden in Spanje bekeken en uiteindelijk in maart 2017 met het team van Frans Mulder diverse woningen en locaties verkend.
  Wij zijn zeer tevreden over het professionele advies, niet alleen met betrekking tot de woning, maar ook de ondersteuning bij het bezoeken van de aannemer en het faciliteren van o.a. een advocaat. Wij ervaren de persoonlijke benadering én service als heel prettig en hebben daarom dit jaar onze woning via Frans Mulder gekocht. Bedankt Frans en Marianne!
 • Riek en Rob van Voorst
  Ervaring met Frans Mulder - Al langere tijd waren wij van plan om een tweede huis in Spanje te kopen. Een paar jaar geleden, Tijdens de Second Home beurs in Utrecht, hebben we contact gekregen met Frans Mulder. Onder begeleiding van Frans en Marianne hebben wij een jaar geleden in 2 dagen tijd een goed beeld gekregen van de provincie Alicante. Ze hebben ons verschillende huizen/appartementen laten zien. Van “oud” naar nieuw, van aan de kust tot in het binnenland, van vrijstaand huis tot appartement en van klein naar groot. Door deze opzet en door goed te luisteren naar onze wensen hebben we uiteindelijk ons droomappartement gevonden. Het is een prachtig appartement in een fantastisch park. Een perfecte plek met rust en een geweldig uitzicht in de verte op de zee. Deze plek hadden wij nooit gevonden zonder de kennis van Frans en Marianne. Heel knap hoe zij inschatten welke locaties en woningen passen waardoor je in een relatief korte tijd tot een goed besluit komt. Ook tijdens het bouwproces zijn we goed begeleid door het team. April vorig jaar hebben we de koopakte getekend en in april 2017 is het appartement opgeleverd. Al met al kijken we terug op een goed proces waarbij voor ons alle wensen zijn gerealiseerd. Marianne, Frans, Montse en Rudy bedankt!
 • JWB van Soerland
  Ervaring met Frans Mulder - Perfecte en betrouwbare begeleiding tijdens het aankooptraject van ons appartement ( nu bijna 2 jaar geleden) en ook na de aankoop voor raad en daad beschikbaar!
 • Ruud van der Spek en Liesbeth Boekestein
  Ervaring met Frans Mulder - Wij hebben in februari 2017 een buitengewoon goede en plezierige ervaring met Frans en Marianne als reisleiders door de Costa Blanca. Nadat wij ons huis - een oude boerderij met 5 ha land in de ardeche/frankrijk - hadden verkocht wilden we eens kijken naar een huis/appartement in het zonnige Spanje. We hebben met elkaar vele projecten bekeken: mooi, modern, ruim/minder ruim, goed gebouwd. Frans en Marianne hebben ons met hun vele kennis en ervaring uitstekend kunnen informeren. Wij zijn er nu nog niet uit of Spanje daadwerkelijk voor ons de ideale plek is voor een 2e huis. Wij gaan ons eerst geografisch verder orienteren bv in Italie en wellicht wel weer in Frankrijk. We weten in ieder geval zeker dat als de voorkeur toch uitgaat naar Spanje we de weg naar Frans en Marianne weer kunnen vinden.
 • Ad de Kraker
  Ervaring met Frans Mulder - "Maak meer van Uw droom en begin nu met genieten" is een slogan die zeker past bij het team van Frans Mulder uit Hardinxveld-Giessendam. Vandaag, 27 februari 2017 is mijn droom verwezenlijkt; de overdracht van mijn huis in Vistabelle Golf is een feit. Tijdens een bezoek aan de Second Home Beurs in Utrecht ben ik blijven hangen bij de stand van Frans Mulder. Daar straalden ze uit dat zij een luisterend oor hadden en betrokkenheid toonden- en aandacht gaven aan het individu. Dat heeft mij doen besluiten met hen in zee te gaan. En daar heb ik nimmer spijt van gekregen. Heel relaxt 3 dagen met Marianne en Frans en mijn dochter en zoon op pad geweest om 13 nieuwbouw projecten te bekijken in een zeer gemoedelijk sfeer. In alle vrijheid een keuze voor een optie kunnen doen. Het is een lang proces geworden, maar dat kwam omdat ik eerst mijn huis in Nederland wilde verkopen, alvorens naar Spanje te gaan. Al die tijd, ruim 2 jaar, is het team van Frans Mulder er voor mij geweest en al die tijd hebben zij er voor geknokt om mijn droom uit te laten komen. De kennis van zaken, hun bekendheid in de Costa Blanca, hun gedreven- en betrokkenheid in combinatie het hun netwerk kunnen niet anders leiden dan tot een succes. Ik ben het team van Frans Mulder eeuwig dankbaar en zal dit team zeker aanraden bij anderen.