Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Beoordeel Frans Mulder

 • Ruud van der Spek en Liesbeth Boekestein
  Ervaring met Frans Mulder - Wij hebben in februari 2017 een buitengewoon goede en plezierige ervaring met Frans en Marianne als reisleiders door de Costa Blanca. Nadat wij ons huis - een oude boerderij met 5 ha land in de ardeche/frankrijk - hadden verkocht wilden we eens kijken naar een huis/appartement in het zonnige Spanje. We hebben met elkaar vele projecten bekeken: mooi, modern, ruim/minder ruim, goed gebouwd. Frans en Marianne hebben ons met hun vele kennis en ervaring uitstekend kunnen informeren. Wij zijn er nu nog niet uit of Spanje daadwerkelijk voor ons de ideale plek is voor een 2e huis. Wij gaan ons eerst geografisch verder orienteren bv in Italie en wellicht wel weer in Frankrijk. We weten in ieder geval zeker dat als de voorkeur toch uitgaat naar Spanje we de weg naar Frans en Marianne weer kunnen vinden.
 • Ad de Kraker
  Ervaring met Frans Mulder - "Maak meer van Uw droom en begin nu met genieten" is een slogan die zeker past bij het team van Frans Mulder uit Hardinxveld-Giessendam. Vandaag, 27 februari 2017 is mijn droom verwezenlijkt; de overdracht van mijn huis in Vistabelle Golf is een feit. Tijdens een bezoek aan de Second Home Beurs in Utrecht ben ik blijven hangen bij de stand van Frans Mulder. Daar straalden ze uit dat zij een luisterend oor hadden en betrokkenheid toonden- en aandacht gaven aan het individu. Dat heeft mij doen besluiten met hen in zee te gaan. En daar heb ik nimmer spijt van gekregen. Heel relaxt 3 dagen met Marianne en Frans en mijn dochter en zoon op pad geweest om 13 nieuwbouw projecten te bekijken in een zeer gemoedelijk sfeer. In alle vrijheid een keuze voor een optie kunnen doen. Het is een lang proces geworden, maar dat kwam omdat ik eerst mijn huis in Nederland wilde verkopen, alvorens naar Spanje te gaan. Al die tijd, ruim 2 jaar, is het team van Frans Mulder er voor mij geweest en al die tijd hebben zij er voor geknokt om mijn droom uit te laten komen. De kennis van zaken, hun bekendheid in de Costa Blanca, hun gedreven- en betrokkenheid in combinatie het hun netwerk kunnen niet anders leiden dan tot een succes. Ik ben het team van Frans Mulder eeuwig dankbaar en zal dit team zeker aanraden bij anderen.
 • Rein Terluin en Hanneke Wegman
  Ervaring met Frans Mulder - In januari 2017 hakten we eindelijk de knoop door en besloten we op zoek te gaan naar een vakantiewoning aan de Costa Blanco. Daarna behoorlijk wat makelaars aan de telefoon gehad waaronder Marianne. Dit gesprek gaf ons een goed gevoel en dus een paar dagen later op afspraak bij Frans en Marianne op kantoor. Gepassioneerd en deskundig vertelde Frans over de projecten aan de Costa Blanca die het beste bij onze wensen pasten. Vervolgens zijn we de week daarop 3 dagen naar de Costa Blanca vertrokken om de verschillende projecten en vooral de omgeving te bekijken. Want, zoals Frans zei, een mooie woning is belangrijk maar de omgeving is misschien nog wel belangrijker. Zo gezegd zo gedaan en samen met Frans en Marianne paar dagen door de Costa Blanca gereden. Ze namen ruim de tijd en niets was te veel. Het was ongedwongen en nergens werden wij gepushed. Dat voelde bijzonder prettig. Uiteindelijk vonden we ons droomappartement en zijn we, terwijl ik dit schrijf, op weg naar Frans en Marianne om het koopcontract te tekenen en begeleiden ze ons in het verdere traject na de koop.

  Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening en deskundigheid van Frans Mulder Huizen in Spanje en beveel hen van harte bij iedereen aan.
 • Joost en Lilian Laureijs-Leijen
  Ervaring met Frans Mulder - Wat een geweldig team...ze hebben ons allemaal met raad en daad terzijde gestaan.
  Ook nu na aankoop van onze bestaande woning is de after sale geweldig goed...ze denken mee en het was ook nog eens heeeel leuk .
  Vooral zo doorgaan,
  Frans,Marianne,Montse en Rudy bedankt.
 • Rob ter Schegget
  Ervaring met Frans Mulder - Prima. Hij en Marian hebben ons een goede uitleg gegeven en ons alle woningen laten zien. We zijn zeer tevreden. Ook het hotel waar je verblijft tijdens de introductie van de Costa Blanca.
 • Kees en Sandra Been
  Ervaring met Frans Mulder - Fantastische mensen, zowel Frans als Marian en de rest van hun team ook in Spanje.
  Na eerder contact te hebben gehad met een andere makelaar ... kwam ik bij Frans Mulder binnenlopen op zijn kantoor, beetje verteld wat ik in gedachten had en hij luisterde echt!!
  Hij had nav mijn verhaal direct wat ideeen en bood mijn vrouw en mij aan mee te gaan naar Spanje om eea te bekijken.
  Wat hij voor ons als 1e in gedachte had zonder dit met ons te delen of op te dringen,was ook precies in de Roos, Las Colinas een absolute Toplocatie met een Prive Beachclub aan het strand. We zitten met ons appartement dus 6 km landinwaarts rustig en veilig op een bewaakt park met schitterende golfcourse( wij golfen trouwens zelf niet ) en tegelijkertijd hebben we door de Beachclub een huis direct aan het strand
  Wat Frans en Marian betreft , ze hebben nooit gepusht !! echt nooit!! en ik raad iedereen aan om met deze mensen in zee te gaan , want vooral het contact na de koop is echt helemaal goed en fijn geregeld en voelt vertrouwd, misschien wel het allerbelangrijkst , verkopen kan iedereen, maar het is de aftersales waar het om gaat ( ben zelf meer dan 30 jaar Retailer, dus weet eea van service en aftersales ) al met al een heerlijk gevoel in een wereld waar het krioelt, van op commissie jagende verkopers zonder enige empathie. Kees en Sandra Been.
 • Mirande Geurtsen
  Ervaring met Frans Mulder - Super goede begeleiding van wat je krijgt als je bij Frans mulder groep een huis koopt. Het is echt aan te raden om via hun een huis te kopen in spanje.
 • dhr. Martens
  Ervaring met Frans Mulder - Na tussenkomst van Immo Bisschop in Belgie kwamen we in contact met kantoor Frans Mulder uit de Costa Blanca . Eenmaal ter plaatse weren we goed ontvangen en rondgeleid . Goed advies met kennis ! Dagelijks werden we opgehaald en begeleid . Eenmaal aangekocht heeft de agent van de Frans Mulder groep " Rudy " al het nodige gedaan ivm papieren , aansluitngen nuts , bank , notaris ,.... en oplevering . Na twee dagen door Rudy, tevreden afgezet aan de luchthaven ! Als nu ook nog de verdere afwerking verloopt zoals de begeleiding is de Frans Mulder groep / Immo Bisschop een echte aanrader .
 • P. van Veelen
  Ervaring met Frans Mulder - Met veel dank aan Frans Mulder een prachtige villa in het zuiden van Spanje aangeschaft. Wij hadden een bepaald huis in ons hoof en dit bleek bij de bezichtiging niks te zijn. Vervolgens zijn we met Frans en Marianne naar andere woningen gaan kijken. Ze namen niet alleen uitgebreid de tijd om naar de woningen te kijken, ook de omgeving van de woningen hebben zij ons uitgebreid laten zien. Hierdoor hebben wij een perfecte keus kunnen maken. Waar we nog steeds erg blij mee zijn!
 • Rob van der Made
  Ervaring met Frans Mulder - Een eerste contact tijdens de Second Home Beurs gaf mijn vrouw en ik het gevoel dat Frans Mulder uitstekend begreep welk soort huis ons aantrok en we besloten tot een oriëntatiereis naar Costa Blanca Zuid. Daar bezochten we een zestiental woningen. Inderdaad Frans en zijn team begreep echt goed wat we zochten. Ze hamerden erop dat we niet overhaast moesten beslissen. Vrijheid blijheid. Tja totdat je een huis ziet langskomen dat perfect matcht met onze wensen. Moest nog wel even worden afgebouwd. Bijzonder hebben we gewaardeerd dat de voortgang van de bouw zichtbaar werd door voortdurend nieuwe foto-updates te sturen. Je ziet je droom groeien. En nu we er wonen......het is november en nog steeds 26 graden. Een droomwens waargemaakt.