Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Beoordeel Frans Mulder

 • Rein Terluin en Hanneke Wegman
  Ervaring met Frans Mulder - In januari 2017 hakten we eindelijk de knoop door en besloten we op zoek te gaan naar een vakantiewoning aan de Costa Blanco. Daarna behoorlijk wat makelaars aan de telefoon gehad waaronder Marianne. Dit gesprek gaf ons een goed gevoel en dus een paar dagen later op afspraak bij Frans en Marianne op kantoor. Gepassioneerd en deskundig vertelde Frans over de projecten aan de Costa Blanca die het beste bij onze wensen pasten. Vervolgens zijn we de week daarop 3 dagen naar de Costa Blanca vertrokken om de verschillende projecten en vooral de omgeving te bekijken. Want, zoals Frans zei, een mooie woning is belangrijk maar de omgeving is misschien nog wel belangrijker. Zo gezegd zo gedaan en samen met Frans en Marianne paar dagen door de Costa Blanca gereden. Ze namen ruim de tijd en niets was te veel. Het was ongedwongen en nergens werden wij gepushed. Dat voelde bijzonder prettig. Uiteindelijk vonden we ons droomappartement en zijn we, terwijl ik dit schrijf, op weg naar Frans en Marianne om het koopcontract te tekenen en begeleiden ze ons in het verdere traject na de koop.

  Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening en deskundigheid van Frans Mulder Huizen in Spanje en beveel hen van harte bij iedereen aan.
 • Joost en Lilian Laureijs-Leijen
  Ervaring met Frans Mulder - Wat een geweldig team...ze hebben ons allemaal met raad en daad terzijde gestaan.
  Ook nu na aankoop van onze bestaande woning is de after sale geweldig goed...ze denken mee en het was ook nog eens heeeel leuk .
  Vooral zo doorgaan,
  Frans,Marianne,Montse en Rudy bedankt.
 • Rob ter Schegget
  Ervaring met Frans Mulder - Prima. Hij en Marian hebben ons een goede uitleg gegeven en ons alle woningen laten zien. We zijn zeer tevreden. Ook het hotel waar je verblijft tijdens de introductie van de Costa Blanca.
 • Kees en Sandra Been
  Ervaring met Frans Mulder - Fantastische mensen, zowel Frans als Marian en de rest van hun team ook in Spanje.
  Na eerder contact te hebben gehad met een andere makelaar ... kwam ik bij Frans Mulder binnenlopen op zijn kantoor, beetje verteld wat ik in gedachten had en hij luisterde echt!!
  Hij had nav mijn verhaal direct wat ideeen en bood mijn vrouw en mij aan mee te gaan naar Spanje om eea te bekijken.
  Wat hij voor ons als 1e in gedachte had zonder dit met ons te delen of op te dringen,was ook precies in de Roos, Las Colinas een absolute Toplocatie met een Prive Beachclub aan het strand. We zitten met ons appartement dus 6 km landinwaarts rustig en veilig op een bewaakt park met schitterende golfcourse( wij golfen trouwens zelf niet ) en tegelijkertijd hebben we door de Beachclub een huis direct aan het strand
  Wat Frans en Marian betreft , ze hebben nooit gepusht !! echt nooit!! en ik raad iedereen aan om met deze mensen in zee te gaan , want vooral het contact na de koop is echt helemaal goed en fijn geregeld en voelt vertrouwd, misschien wel het allerbelangrijkst , verkopen kan iedereen, maar het is de aftersales waar het om gaat ( ben zelf meer dan 30 jaar Retailer, dus weet eea van service en aftersales ) al met al een heerlijk gevoel in een wereld waar het krioelt, van op commissie jagende verkopers zonder enige empathie. Kees en Sandra Been.
 • Mirande Geurtsen
  Ervaring met Frans Mulder - Super goede begeleiding van wat je krijgt als je bij Frans mulder groep een huis koopt. Het is echt aan te raden om via hun een huis te kopen in spanje.
 • dhr. Martens
  Ervaring met Frans Mulder - Na tussenkomst van Immo Bisschop in Belgie kwamen we in contact met kantoor Frans Mulder uit de Costa Blanca . Eenmaal ter plaatse weren we goed ontvangen en rondgeleid . Goed advies met kennis ! Dagelijks werden we opgehaald en begeleid . Eenmaal aangekocht heeft de agent van de Frans Mulder groep " Rudy " al het nodige gedaan ivm papieren , aansluitngen nuts , bank , notaris ,.... en oplevering . Na twee dagen door Rudy, tevreden afgezet aan de luchthaven ! Als nu ook nog de verdere afwerking verloopt zoals de begeleiding is de Frans Mulder groep / Immo Bisschop een echte aanrader .
 • P. van Veelen
  Ervaring met Frans Mulder - Met veel dank aan Frans Mulder een prachtige villa in het zuiden van Spanje aangeschaft. Wij hadden een bepaald huis in ons hoof en dit bleek bij de bezichtiging niks te zijn. Vervolgens zijn we met Frans en Marianne naar andere woningen gaan kijken. Ze namen niet alleen uitgebreid de tijd om naar de woningen te kijken, ook de omgeving van de woningen hebben zij ons uitgebreid laten zien. Hierdoor hebben wij een perfecte keus kunnen maken. Waar we nog steeds erg blij mee zijn!
 • Rob van der Made
  Ervaring met Frans Mulder - Een eerste contact tijdens de Second Home Beurs gaf mijn vrouw en ik het gevoel dat Frans Mulder uitstekend begreep welk soort huis ons aantrok en we besloten tot een oriëntatiereis naar Costa Blanca Zuid. Daar bezochten we een zestiental woningen. Inderdaad Frans en zijn team begreep echt goed wat we zochten. Ze hamerden erop dat we niet overhaast moesten beslissen. Vrijheid blijheid. Tja totdat je een huis ziet langskomen dat perfect matcht met onze wensen. Moest nog wel even worden afgebouwd. Bijzonder hebben we gewaardeerd dat de voortgang van de bouw zichtbaar werd door voortdurend nieuwe foto-updates te sturen. Je ziet je droom groeien. En nu we er wonen......het is november en nog steeds 26 graden. Een droomwens waargemaakt.
 • Sieneke Jonkvorst
  Ervaring met Frans Mulder - Na de verkoop van ons tweede huis in Zuid Afrika wilden we graag wat dichterbij in Spanje een vakantieverblijf kopen. In april 2015 hebben mijn man en ik een bezoek gebracht aan kantoor Frans Mulder te Hardinxveld-Giessendam. Vrienden hadden ons verteld over hun goede ervaringen met Frans en zijn team.
  Na een eerste selectie uit het woningaanbod op kantoor werd op ons verzoek een 3-daagse oriëntatiereis geboekt. Wij maakten het Frans en Marianne niet gemakkelijk omdat wij, gelet op eerdere ervaringen bij een mislukte aankoop poging in Spanje in 2001, nogal kritisch waren. Frans had alle begrip voor onze aanvankelijke terughoudendheid en gaf ons alle ruimte. Onze onzekerheden werden door deskundige begeleiding teruggebracht tot realistische proporties. Op het einde van de tweede dag kwam bij ons de omslag en wisten wij wat we wilden. De derde dag tekenden wij het reserveringsformulier voor aankoop van ons nieuwbouwhuis in Rojales.
  Niets dan lof voor de deskundigheid en vriendelijkheid van Frans en Marianne bij zowel de oriëntatie als, na aankoop, de coördinatie met de verschillende partijen, zoals bouwer, advocaat/gestor, (Nederlandse) notaris en bank/verzekeraar. Wat ons opviel was dat Mulder ter plaatse veel goede contacten had. Naast dat persoonlijke netwerk werd ons ook het belang van zijn lokale Spaanse medewerkster, Montse, duidelijk. Zij vervulde niet alleen een positieve rol tijdens het bouwproces maar ook bij de oplevering van de woning. Haar foto's tijdens de verschillende bouwfases maakten het mogelijk om de voortgang goed te volgen.
  De woning is op 5 februari 2016 in eigendom overgedragen aan onze beide dochters en wordt half maart door ons ingericht. We zullen er als familie, met drie gezinnen, zeker veel plezier aan beleven.
  Frans en Marianne bedankt.
 • J. Kleingeld
  Ervaring met Frans Mulder - Ontzettend goed geholpen tijdens het traject.