Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Beurzen en infodagen


Als alternatief voor een bezoek aan de Second Home beurs, waar het door de hectiek en drukte niet altijd mogelijk is om uitgebreid met elkaar te praten, organiseren wij speciale infodagen.

Uw bent van harte welkom als u meer informatie wilt over woningen in Spanje en alles wat er bij een aankoop komt kijken. Wij nemen tijdens de infodagen de tijd om deze vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken over de woningen die u in uw zoektocht bent tegen gekomen.


In Spanje is het gebruikelijk om de aankoop van uw woning via een advocaat te laten begeleiden. De Spaanse advocaat controleert alle eigendommen, vergunningen en de verplicht door de bouwer af te sluiten verzekeringen.

Wij hebben goede ervaringen met Boom en Navarro, een kleinschalig advocatenkantoor met Nederlands sprekende medewerkers. Op zeer persoonlijke wijze begeleiden zij de kopers. Zij zijn regelmatig aanwezig tijdens onze infodagen en kunnen uw juridische en fiscale vragen beantwoorden. Vaak zijn dit vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie, bijvoorbeeld in samengestelde gezinnen over erfrecht.

Wij kijken uit naar uw bezoek.

 

Datum Naam Locatie
Maandag t/m donderdag Kantoor voorlopig alleen op afspraak geopend Ons eigen kantoor Kaart