Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Bestaande woningen

Het kopen van een bestaande woning in Spanje heeft een aantal voordelen ten opzichte van nieuwbouw. Bij een bestaande woning kunt u al op korte termijn gaan genieten van uw woning en hoeft u niet te wachten totdat de bouw voltooid is. De wijk en de voorzieningen in de buurt zijn ook af waardoor u goed kunt inschatten of dit de omgeving is waarin u zich prettig voelt. We kunnen over het algemeen stellen dat hoe ouder de woning, hoe grote de kavel is waarop de woning staat. Wilt u veel grond bij uw Spaanse villa? Dan is een bestaande woning een logische keuze.

We hebben regelmatig zeer jong gebruikte villa’s en appartementen op onze site staan. Dan heeft u het beste van twee werelden: een woning die direct beschikbaar is met het design en techniek van nu. Nieuwe Spaanse woningen die nog niet bewoond zijn geweest noemen we ‘sleutelklaar’. U vindt deze woningen op onze zoekpagina. Als u op deze pagina bij ‘status’ de term ‘sleutelklaar’ selecteert, komen alle sleutelklare woningen aan de Costa Blanca en Costa del Sol op uw scherm.

Vaak kunt u de meubels van een bestaande villa of appartement in Spanje overnemen of zitten de meubels bij de koop inbegrepen. Dit kan voordelig zijn en scheelt een hoop werk als u niet van shoppen houdt. U kunt dan echt direct vakantie vieren.

We hebben op onze site een selectie staan van bestaande villa’s en appartementen aan de Costa Blanca en aan de Costa del Sol. We hebben echter meer bestaande woningen dan er op onze site staan. Wil u of gaat u in Spanje bestaande huizen bezichtigen? Heeft ons door wat u zoekt zodat we u kort voor vertrek een selectie van huizen kunnen sturen. Dan weet u tijdens uw bezichtigingsreis in Spanje zeker welke woningen nog beschikbaar zijn.

SELECTIE WONINGEN