Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Resort La Finca

De bekende golfbaan La Finca ligt tussen de citrusvelden, vlakbij de plaatsen Algorfa en Almoradi. Je kunt  hier rustig wonen, maar alle voorzieningen zijn echt dichtbij.

Het uitzicht over de groene omgeving en de bergen is werkelijk prachtig! Omdat de diverse woningen op verschillende plekken binnen het resort geplaatst worden is het uitzicht van de ene villa mogelijk heel anders dan van een ander model. De appartementen hebben zelfs een spectaculair uitzicht!

La Finca is één van de meest succesvolle 18 holes golfbanen aan de Costa Blanca met een zeer gastvrij clubhuis. Langzaam maar gestaag komen er steeds meer faciliteiten op het project. Zo is er onder andere een schitterend 5* hotel dat in 2017 de World Golf Award ontving voor "Spains Best Golf Hotel". Ook veel niet-golfers genieten hier graag van een hapje en een drankje op het terras.

Recent is er een extra restaurant met uitzicht over de golfbaan geopend.Sinds dit jaar zijn er ook professionele trainingsvelden, waar diverse Europese en Aziatische voetbal clubs inmiddels hun trainingskampen organiseren.

 Ook is er dan nog bij de ingang als vanouds het commercieel centrum met diverse barretjes, restaurants, een supermarktje en een kledingwinkel.

Het dorpsleven van Algorfa speelt zich vooral op en rond het marktplein af. Hier vindt u ook de wekelijkse markt en uiteraard restaurantjes waar u de typisch Spaanse tapa’s kunt eten. Cultuur, strand en winkels zijn te bereiken op 15  minuten met de auto.  Er is een prima weg tussen de sinaasappelbomen door van het project naar het dorp. Exact 2 km dus: u kunt met de auto, maar ook met de fiets of wandelend is het prima te doen.

Scroll snel verder naar beneden;

wij hebben voor u een mooie selectie gemaakt van appartementen en villa's op dit prachtige resort.


Wilt u meer weten?
Laat het ons weten of maak een afspraak met ons voor een persoonlijk advies gesprek.

SELECTIE WONINGEN