Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Las Colinas

Ten zuiden van de stad Alicante ligt op slechts 10 minuten van de zee dit schitterende exclusieve golf project. Steden als Alicante, Elche, Murcia en Torrevieja liggen in de directe omgeving en zijn stuk voor stuk een bezoek zeker waard. Het resort ligt slechts 12 minuten van de prachtige stranden van La Zenia, Cabo Roig en Campoamor. Ook de jachthavens van Villa de San Pedro, Cabo Roig, Campoamor en die van de jachthaven liggen in de directe nabijheid. 

Het geheel is omgeven door zeer veel groen en heeft vele faciliteiten. Het complex ligt in een vallei van 330 hectare, omgeven door de zee, heuvels en bossen. Midden in deze vallei vindt u dit project, met een grote van maar liefst 200.000 m², midden in de natuur en de citrusvelden. Voorzien van 24-uurs bewaking en een centrale entree met portiersloge. Bij binnenkomst valt meteen op dat de brede lanen schitterend zijn aangelegd met volwassen bomen en planten. De entree is groots te noemen!


Op het complex ligt het sfeervolle clubhuis met daarin een subliem restaurant, een gezellige bar en een sushibar. In de weekenden verzorgt men regelmatig diverse activiteiten als, live optredens, wijnproeverijen etc.


Scroll snel verder naar beneden;

wij hebben voor u een mooie selectie villa's en appartementen op dit prachtige resort.


Wilt u meer weten?
Laat het ons weten of maak een afspraak met ons voor een persoonlijk advies gesprek.

SELECTIE WONINGEN