3000 – Villa omgeving Quesada

 • €433.000

Omschrijving

Echt UW eigen villa ontwerpen, op het grondstuk van uw keuze…
Dat bekent dat als de locatie u bevalt, – in dit geval een aantal grondstukken net buiten het dorp/stadje Quesada.
Hier zijn een beperkt aantal grondstukken beschikbaar die zowel een fantastisch vrij uitzicht hebben op de zoutmeren, als ook op het achtergelegen park.
Wilt u vrij en rustig wonen in een residentiele wijk, mét een prachtig uitzicht en toch dichtbij diverse voorzieningen, dan is dit een geweldige plek!
De grondstukken zijn ruim, in deze wijk  500 m2 of meer.

U bepaalt alles zelf en u maakt uw eigen keuzes. Dat betekent dat wij daar dus geen voorbeeld van op onze site kunnen zetten, want het wordt UW UNIEKE VILLA.

Om van dit hele proces toch een aantal concrete voorbeelden te kunnen geven hebben wij voor u een tweetal modellen geselecteerd  (dit ref nr 3000 en ook nr 3001) die wij op één van de grondstukken geprojecteerd hebben. Wij hebben gekozen voor 2 totaal verschillende modellen.

In de andere villa zijn de vertrekken verdeeld over 2 verdiepingen, in dit model is alles gelijkvloers.
Bij deze grondstukken geldt een minimum  en maximum aantal m2  van bouw.

Maakt u een gekozen model villa  groter dan stijgt de prijs, maakt u hem kleiner, dan daalt de prijs, kiest u een groter grondstuk, dan betaalt u de extra m2.
Wilt u bijvoorbeeld een schuurtje toevoegen of zelfs een garage… natuurlijk kan dat, de meerprijs is snel uitgerekend.  Laat u elders m2 weg omdat u bijvoorbeeld maar 2 slaapkamers nodig heeft, dan ruilt u die m2 in voor een garage…. De keuzes zijn aan u.

DEZE VILLA ALS VOORBEELD
:
De afmetingen van het gekozen grondstuk en deze villa vindt u hierboven beschreven.
In deze afbeelding is gekozen voor een moderne afwerking, zowel binnen als buiten.  U kunt hierin variëren wat u maar wilt.

De villa met alle vertrekken gelijkvloers. U komt binnen in een halletje, waarbij u als u naar links gaat  via de ruime open keuken die uitkomt in de woonkamer.
Een grote glaswand geeft uitzicht op een soort ‘patio’, die een gezellige zithoek vormt.  Kijkt u naar de voorstelling die gemaakt is en stel u voor hoe dat er in het echt uit zou kunnen zien, met mooie stoelen in een aangelegd tuin. Gaat u in de hal naar rechts dan komt u bij de 2 gasten slaapkamers die een badkamer delen en de masterbedroom met badkamer en-suite. Een heel groot  dakterras, waar vandaan u een onvergetelijk uitzicht heeft, bereikt u via een trap vanaf het terras. Spreekt deze indeling u aan, maar mist u bijvoorbeeld opbergruimte of een schuurtje, dan kunt u eventueel overwegen om dat erbij te laten zetten. Dat is ook weer een  voordeel van zo individueel bouwen.

Vaak wordt u geconfronteerd met vele extra’s die bij de villa optioneel zijn en die u nog bij de prijs moet rekenen.  Deze villa’s zijn echter erg compleet.  Een aantal voorbeelden:
In de tuin vindt u een zwembad van 8 x 4 meter, de tuin is simpel afgewerkt en er staan 3 bomen, (keuze uit palmboom, sinaasappel- of citroenbomen). De keuken is volledig inricht en voorzien van apparatuur, en ook de airconditioning is volledig geïnstalleerd.

Quesada is een plaats van meer dan 15000 woningen. In dit stadje wordt door vele nationaliteiten het hele jaar door geleefd.
Er zijn vele restaurants, terrassen, bankfilialen, winkels etc, en allemaal zijn ze het hele jaar door geopend. Quesada heeft ook echt een ‘regio functie’ voor de omringende dorpen.

Verder is er een golfbaan, een waterpark, een sportschool, een boksschool, tennisbanen etc.
Het strand van Guardamar bereikt u binnen 10 minuten, op de boulevard van Torrevieja staat u in een kwartiertje…

]]>

Adres

 • Stad Quesada
 • Provincie Costa Blanca - Zuid
 • Omgeving Costa Blanca - Zuid
 • Land Spain

Details

Bijgewerkt op februari 11, 2021 op 3:55 pm
 • Woning ID: 3000
 • Prijs: €433.000
 • Woning inhoud: 500
 • Grond: 133
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
 • Woning type: Villa
 • Woning status: Nieuwbouw

Contact informatie

Bekijk aanbod
Frans Mulder Huizen in Spanje B.v
 • Frans Mulder Huizen in Spanje B.v

Vraag informatie aan voor deze woning

Compare listings

Vergelijken
Frans Mulder Huizen in Spanje B.v
 • Frans Mulder Huizen in Spanje B.v