3320-1 – Appartement omgeving Altea

 • €330.000

Omschrijving

Een fraaie combinatie van hedendaagse kwaliteiten en een natuurlijk uitstraling..

Het gebruik van natuursteen voor een gedeelte van het gebouw zorgt ervoor dat dit project uitstekend in het landschap past. Hier, waar de bergen direct aan de kust hoog boven de zee uittorenen, al helemaal.
Direct bij deze plek worden de bergen vaak beklommen, je ziet dat soms zelf vanaf de N332 die wat verder weg aan de noordkant langs het project loopt.

Een heel gewilde locatie: vlakbij een haventje, met diverse terrassen en restaurants  en niet ver van het pittoreske dorp Altea.

In totaal worden er 23 appartementen gebouwd, verdeeld over 2 gebouwen.
In beide gebouwen zijn er naast de begane grond nog 3 verdiepingen.
Op de begane grond en de 1e en 2e verdieping zijn er in beide gebouwen 3 appartementen.
In het ene gebouw is dat op de bovenste verdieping, de 3e verdieping, ook zo. In het andere gebouw wordt de ruimte op dit etage verdeeld over 2 appartementen met 3 slaapkamers. Bijna alle appartementen beschikken dus over 2 ruime slaapkamers, met veel kastruimte en beide hebben een badkamer en-suite.
Tussen de beide slaapgedeeltes bevindt zich de ruime woonkamer, met open keuken.  Het kookgedeelte bevindt zich in een soort bar tussen de achterwand en de woonkamer en kan tevens al (ontbijt) bar gebruikt worden.  Via de keuken komt u in de bijkeuken waar de wasmachine voorzien is en waar u voorraad kunt opslaan.
In de hal van het appartement vindt u het gastentoilet.

Alle appartementen hebben een ruim terras (minimaal 36 m2) op de begane grond zelf meer dan 70 m2. Daarvan is een gedeelte overdekt en een gedeelte onoverdekt. Zon of schaduw, u kiest zelf.
Op het onoverdekte gedeelte bevindt zich een dompelbad… Heerlijk even afkoelen, dat is me toch een luxe!

Nog wat details: de keuken is voorzien van eersteklas keukenkastjes, en bovendien is ook inbegrepen; de over, een magnetron, een afzuigkap en een inductie kookplaat.   In het plafond zijn ‘downlights’ – led – ook al voor u geïnstalleerd.
Deze vind u  ook in de plafonds van de badkamers.

Om van de diverse verdiepingen van en naar de garage en het tuin niveau te komen kunt u gebruik maken van de trap of van de glazen lift, een mooi detail van dit fraaie gebouw. in de garage is een pre-installatie voor het opladen van een elektrische auto

In de ruime tuin, die in verschillende niveaus rondom de gebouwen loopt,  vindt u een prachtig zwembad. Ook hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht.

Wilt u liever 3 slaapkamers? Referentie 3320-2.

Meer informatie: mail of bel ons voor meer documentatie en de plattegronden.

Altea ligt aan de Costa Blanca noord en staat bekend als ‘kunstenaarsdorp’. Vooral de straatjes die naar boven lopen, richting de bekende kerk met de blauwe koepel, zijn heel gezellig en gezellig. Iedere keer vind je weer een ander kunstzinnig winkeltje.
In het dorp en aan de boulevard vindt u vele restaurants en terrasjes.

Naar Alicante is het een klein uur rijden en naar Valencia net iets meer dan een uur.
In de directe omgeving vindt u bijvoorbeeld ook Calpe en net iets verder weg het gezellige Moraira en het oude Denia.

Sportief gezien is er ook genoeg te doen.. zo zijn er natuurlijk vele watersporten en vergeet het wielrennen niet!  Een tiental kilometers uit de kust vindt u veel heuvels en weggetjes die kris kras en in S bochten door het achterland lopen. Een paradijs voor de goede amateur wielrenner.

 

]]>

Adres

 • Stad Altea
 • Provincie Costa Blanca - Noord
 • Omgeving Costa Blanca - Noord
 • Land Spain

Details

Bijgewerkt op februari 11, 2021 op 3:38 pm
 • Woning ID: 3320-1
 • Prijs: €330.000
 • Grond: 92
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
 • Woning type: Appartement
 • Woning status: Nieuwbouw

Contact informatie

Bekijk aanbod
Frans Mulder Huizen in Spanje B.v
 • Frans Mulder Huizen in Spanje B.v

Vraag informatie aan voor deze woning

Compare listings

Vergelijken
Frans Mulder Huizen in Spanje B.v
 • Frans Mulder Huizen in Spanje B.v