5632 – Villa omgeving Orba

 • €450.000

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime villa met veel slaapkamers op een ruim perceel? Dan is dit een uniek kans! De villa ligt op een vlak perceel dicht bij het dorp Orba. Het perceel betreedt u via een elektrisch toegangshek die leidt naar een parkeergelegenheid voor een aantal auto’s en een garage, waar ook een auto kan staan. Het huis bestaat uit de woonkamer met zit- en eetgedeelte, een keuken, bijkeuken, twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één en-suite.
Aan de voorzijde is een groot overdekt terras waarvandaan u een grandioos uitzicht heeft op de vallei. Er is een groot zwembad met terrassen, een douche, toilet en een buitenkeuken. Op de begane grond van de villa vindt u ander leefgedeelte met keuken, twee slaapkamers en een badkamer.
Verder is hier nog een ruimte die nu in gebruik is als fitnessruimte, maar er kan eenvoudig als extra slaapkamer worden ingericht. De tuin bestaat uit ruime terrassen met divers mogelijkheden om te zitten. U heeft hier veel privacy, maar u zit toch slechts op 2 km. van het centrum van het dorp. In 15 minuten bent u bij de stranden van Denia. Een perfecte villa voor een groot gezin of voor een B&B. DE REGIO:

Orba Jalon vallei

De prachtige valleien van Orba en Jalon zijn gelegen aan de Costa Blanca. Het groen van de weelderige begroeiing vormt één geheel met het blauw van zee en hemel. De traditionele manier van landbouw aan de Middellandse Zee, met zijn olijfbomen, wijngaarden, amandelbomen en sinaasappelplantages geven deze twee valleien een uniek karakter. Verspreid over het overheersend groene landschap liggen overal kleine dorpjes met gezellige witte huisjes, die uitnodigen tot rust en het genot van de prachtige natuur.

Bereikbaarheid en ligging

De twee internationale luchthavens van “Alicante” en “Valencia” liggen op ongeveer een uurtje rijden van de Orba-en Jalon-valleien. Ook kunt u dit gebied gemakkelijk bereiken via de A7 en de N332 die tussen de kust en de valleien doorlopen.

De Orba Jalon vallei bevindt zich op zo´n 10 á 15 minuten in het achterland van Denia en staat bekend als één van de groenste gebieden van de Costa Blanca. De gehele vallei is een ondergronds waterreservoir dat voor de irrigatie van de vele sinaassappelbomen zorgdraagt.

Het indrukwekkende zicht over de vallei met de Middellandse Zee op de achtergrond is simpelweg uniek. De dorpjes die hieraan toebehoren zijn Pedreguer, Benidoleig, Orba, Tormos, Sagra, Rafol, Benimeli, Sanet y Negrals en Beniarbeig. Deze rustige, heuvelachtige en voornamelijk groene omgeving op korte afstand van het stadsleven van de kustplaats Denia is de ideale bestemming voor permanente bewoning.

 Jalón (in het Catalaans: Xaló) ligt op circa 20 minuten autorijden van Moraira. Het is een wijnstadje dat beroemd is om zijn moscatelwijn. Iedere zaterdag is het een drukte van belang want dan wordt de curiosamarkt gehouden; let wel, de grootste van de Costa Blanca. Deze markt is uniek; men vindt er curiosa, (soms) echt antiek, meubelen, huisraad, kleding en vooral veel eigenaardige voorwerpen. Jalón ligt in een vallei die in februari/maart een fantastische aanblik biedt door de overal aanwezige bloesem. Vooral het rose witte van de amandelbomen.

Orba ligt iets verder dan Jalon en is een authentiek dorpje, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan.

]]>

Adres

 • Stad Orba
 • Provincie Costa Blanca - Noord
 • Omgeving Costa Blanca - Noord
 • Land Spain

Details

Bijgewerkt op februari 11, 2021 op 4:03 pm
 • Woning ID: 5632
 • Prijs: €450.000
 • Woning inhoud: 3324
 • Grond: 162
 • Slaapkamers: 5
 • Badkamers: 4
 • Woning type: Villa
 • Woning status: Bestaand

Contact informatie

Bekijk aanbod
Frans Mulder Huizen in Spanje B.v
 • Frans Mulder Huizen in Spanje B.v

Vraag informatie aan voor deze woning

Compare listings

Vergelijken
Frans Mulder Huizen in Spanje B.v
 • Frans Mulder Huizen in Spanje B.v