Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Algorfa

Een vriendelijke plaats waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. 

Algorfa.jpg

Het dorpje Algorfa is gelegen op een kleine 10 kilometer van de lange zandstranden van Guardamar del Segura en telt ongeveer 3.600 inwoners. De gezellige dorpskern is gebouwd rondom een plein wat omgeven is door groen, een ware oase.

Aan de rand van het dorp is een gebied gelegen wat volop in ontwikkeling is. Hier vindt u naast een 5 sterren hotel ook een Spa en wellness center, tennisbanen en een 18 holes wedstrijdgolfbaan. Door de goede ligging ten opzichte van de uitvalsroutes bereikt u binnen een half uur de luchthaven van Alicante en binnen 20 minuten de stad Torrevieja.

Hoe wij u helpen bij de aankoop van een woning

In Algorfa is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een (vakantie)woning, appartement of villa, in Algorfa te kopen? Dan is de kans groot dat een aantal aspecten aan deze plaats u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een woning overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Algorfa te laten zien. Frans Mulder heeft meer dan 25 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van zowel Algorfa als de omgeving te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal woningen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

CONTACT

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomwoning.

 

Terug naar overzicht Costa Blanca