Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Alicante

Deze grote internationale plaats is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie. 

Alicante.jpg

Alicante is de op één na grootste stad van de regio. Het gezellige historische centrum biedt een keur aan musea, prachtige pleinen en historische gebouwen. De uitgestrekte winkelstraten bieden voor ieder wat wils en alle bekende zaken zijn er vertegenwoordigd. De lange promenade is de ideale plaats om onder het genot van heerlijke tapas het voorbijtrekkend publiek te bekijken.

Een echte aanrader hier is het restaurant "Lizarran". Deze keten staat bekend als toch wel de beste als het gaat om tapas. De promenade grenst aan de prachtige jachthaven welke een heel gezellig uitgaansleven biedt. Er zijn ontelbare restaurants en terrasjes en voor de liefhebbers een keur aan bars en discotheken. De lange zandstranden welke naadloos overgaan zijn zeer goed uitgerust met parasols, ligbedden en strandwachten.

Hoe wij u helpen bij de aankoop van een woning

In Alicante is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een (vakantie)woning, appartement of villa, in Alicante te kopen? Dan is de kans groot dat een aantal aspecten aan deze plaats u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een woning overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Alicante te laten zien. Frans Mulder heeft meer dan 25 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van zowel Alicante als de omgeving te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal woningen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

CONTACT

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomwoning.

 

Terug naar overzicht Costa Blanca