Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Campoamor woningen, appartementen en villa's

Op zoek naar een woning, appartement of villa in Campoamor? Frans Mulder heeft meer dan 25 jaar ervaring. Wij nemen u mee naar Campoamor en omgeving. Uiteraard nemen wij de tijd om u alle aspecten van zowel Campoamor als de omgeving te laten zien en helpen u bij het maken van een weldoordachte keuze. 

Meer informatie over kopen in:

Campoamor haven.jpg

Over Campoamor

Campoamor is vernoemd naar de Spaanse dichter en schrijver Ramón De Campoamor, die gouverneur was van de provincie Alicante in 1854. Hij kocht het gebied Dehesa de Matamoros en veranderde de naam in Dehesa DeCampoamor. Dehesa De Campoamor wordt ook wel alleen Campoamor genoemd.

Campoamor heeft een zeer aangenaam zeeklimaat met een gemiddelde temperatuur van 20ºC en 300 zonnige dagen per jaar. De ideale plek om van uw vakantie te genieten of permanent te gaan wonen. Volgens de UNESCO behoort deze regio tot de meest gezonde gebieden op aarde. Door de droge lucht wordt dit gebied speciaal aanbevolen voor mensen met problemen aan de luchtwegen of gewrichten.

Campoamor ligt aan een lang, ononderbroken mooi zandstrand, dat wordt omringd door talloze restaurants en sfeervolle  terrassen. Hier wordt het hele jaar door gewoond, waardoor het een gezellige levendige plaats is. De bekende gezellige strip van Cabo Roig ligt op een paar minuten wandelen. U vindt er heerlijke cafétjes en restaurantjes voor een hapje en een drankje tijdens een heerlijk lang dagje uit.

De omgeving leent zich uitstekend voor korte of lange uitstapjes. Modderbaden in Lo Pagan of Mar Menor, dat ook zeer geschikt is voor diverse watersporten. Ook golfers kunnen hier hun hart ophalen, u vindt hier vele gerenommeerde golfbanen vlakbij elkaar, zoals Campoamor, Las Ramblas, La Finca, La Marquesa en Las Colinas Golf. Kortom: Campoamor biedt vele faciliteiten en voor ieder wat wils.

Hoe wij u helpen bij de aankoop van een woning

Overweegt u een woning te kopen in de omgeving Campoamor? Wij helpen u graag bij uw keuze door u Campoamor te laten zien. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. We nemen u mee naar een aantal woningen waarvan wij denken dat deze aansluiten bij uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit. Want dat kunt alleen u bepalen.

CONTACT

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomwoning.