Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Guardamar del Segura

Uitgegroeid van een kleine slaperige plaats tot een volwaardige badplaats met allure. 

Guardamar del Segura is een traditioneel Spaans stadje, gelegen ten zuiden van La Marina en ten noorden van Torrevieja op 20 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.

In de laatste jaren is Guardamar uitgegroeid van een kleine slaperige plaats tot een volwaardige badplaats met allure en biedt alles wat een toerist kan wensen. In het karakteristieke centrum vindt u een brede selectie faciliteiten welke de plaats voor zowel jong als oud interessant maken.

De prachtige kustlijn begint aan de noordelijke kant in een natuurpark en loopt via de jachthaven en de boulevard naadloos door tot aan het kleine dorp La Mata ten zuiden van Guardamar. De stranden zijn zeer modern uitgevoerd met chiringuitos (Spaanse strandtentjes) en strandwachten. Ook zijn er langs de boulevard vele restaurants en terrassen om het leven u zo aangenaam mogelijk te maken. In het hart van Guardamar vindt u vele winkels waardoor Guardamar ook om te winkelen een erg verrassende plaats is.

Hoe wij u helpen bij de aankoop van een woning

In Guardamar is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een (vakantie)woning, appartement of villa, in Guardamar te kopen? Dan is de kans groot dat een aantal aspecten aan deze plaats u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een woning overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Guardamar te laten zien. Frans Mulder heeft meer dan 25 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van zowel Guardamar als de omgeving te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal woningen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

CONTACT

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomwoning.

 

Terug naar overzicht Costa Blanca