Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Rojales

Bekend vanwege zijn authentieke grotwoningen en bruisende dorpskern.

rojales.jpg

Het authentieke dorpje Rojales is gelegen op ongeveer 7 kilometer van de kust en wordt doorsneden door de rivier "Segura". De kleine dorpskern bruist van het leven en biedt verrassend veel faciliteiten. Rojales staat bekend vanwege zijn authentieke grotwoningen welke op verschillende plaatsen in het dorp nog te zien zijn. Het is mogelijk om onder leiding van een gids een tour te ondernemen langs deze grotwoningen.

Aan de oostkant van Rojales is in de loop der jaren een grote woonwijk ontstaan met de naam "Ciudad Quesada". Deze wijk is eigenlijk het best te omschrijven als een dorp op zich. U vindt hier vele restaurants, bars en winkels, maar ook een medisch centrum en sportfaciliteiten zoals tennis en golfbaan. Door de toevoeging van Ciudad Quesada is Rojales qua bewonersaantal één van de grootste plaatsen van de zogenaamde "Vega Baja".

Rojales heeft verder een schitterend natuurgebied wat tot tegen de plaats Guardamar del Segura doorloopt. In dit natuurgebied zijn wandelpaden voorzien en open plaatsen waar u heerlijk kunt recreëren.

 

Hoe wij u helpen bij de aankoop van een woning

In Rojales is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een (vakantie)woning, appartement of villa, in Rojales te kopen? Dan is de kans groot dat een aantal aspecten aan deze plaats u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een woning overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Rojales te laten zien. Frans Mulder heeft meer dan 25 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van zowel Rojales als de omgeving te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal woningen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

CONTACT

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomwoning.

 

Terug naar overzicht Costa Blanca