GEEN ZORGEN OM UW WONING IN SPANJE

Thuis in Spanje

Wij zorgen voor uw droomhuis

Als u dan eindelijk eigenaar bent van een mooie woning in het zonnige Spanje dan wilt u deze natuurlijk niet onbeheerd achterlaten.

Met onze sleutelbeheer service hoeft u zich geen zorgen te maken om uw huis in Spanje bij afwezigheid.

Wij bieden verschillende pakketten aan, geheel aangepast op uw wensen.

Wij kunnen onder andere ervoor zorgen dat bij verhuur uw gasten verwelkomt worden en de sleutels overhandigen en zorgen voor de eindinspectie en schoonmaak. Ook kunnen wij u natuurlijk helpen bij het verhuren van de woning.

Verhuurt u liever niet? Dan kunnen wij ook zorgen voor de juiste sleutelbeheer en helpen met de verzorging van alarmsystemen, calamiteiten, schoonmaak, tuin- en zwembadonderhoud.

Verder kunnen wij ook diensten aanbieden die taken bevatten zoals:

 • Controleren op eventuele schade aan uw woning
 • Voorkomen van ongedierte
 • Controleren van stromend water elektriciteit en gas
 • Ventileren van de woning
 • Beheren van inkomende post en doorsturen daarvan
 • Eerste contactpersoon in Spanje zijn bij alarmcentrale ( indien alarm aanwezig)
 • 24/7 bereikbaarheid bij calamiteiten

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte

WILT U UW WONING LATEN BEHEREN?

Geen zorgen meer, wij bieden u verschillende pakketten aan. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.


ONS KANTOOR

Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met donderdag van 10:00 uur t/m 16:00 uur. Wij staan voor u klaar!

Het vinden van uw droomhuis

Zowel in Nederland als in Spanje zijn we de hele dag op zoek naar nieuw aanbod voor op onze site. We worden actief door ontwikkelaars benaderd met nieuwe plannen. Ook gaan we zelf op zoek naar de beste projecten op mooie locaties. We hebben al appartementen vanaf circa € 110.000, schakelwoningen vanaf circa € 175.000 en villa’s vanaf circa € 200.000. Met uw wensen maken wij voor u een op maat gemaakte selectie!

Kopen zonder Risico

In de makelaardij is ervaring erg belangrijk. Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk zetten wij graag voor u in. Wij verkochten al woningen aan de Spaanse Costa’s toen internet nog niet bestond. Bovendien zijn wij één van de weinige aanbieders met een bezoekadres in Nederland én Spanje.

Bijkomende kosten

Kopen in Spanje is niet ingewikkeld maar wel anders dan het kopen van een woning in Nederland. We helpen u graag met de uitleg van de bijkomende kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Denk aan bijvoorbeeld kosten voor de notaris, kadaster, etc.

Jaarlijkse kosten

In Spanje is over het algemeen een goedkoop land om in te wonen. Welke kosten u betaalt als u uw Spaanse woning gaat gebruiken vertellen we u graag.

Hypotheek mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor de hypotheek van een Spaanse woning, zowel in Nederland als in Spanje. We kunnen u de verschillende opties op een rijtje zetten. We vinden het hierbij belangrijk om te vermelden dat we hier geen financiële belangen bij hebben.

Procedure bij aankoop

De betalingstermijnen en de procedure van opleveren zijn anders dan in Nederland. We leggen dit graag aan u uit wat we hierin voor u kunnen betekenen. Veel mensen kopen een woning om zelf te gebruiken én te verhuren. Wij kennen de regels en de mogelijkheden.

Begeleiding in Spanje

De begeleiding stopt niet bij de aankoop van een huis. Nee, dan begint het pas. Wij zijn uw oren en ogen in Spanje en begeleiden het hele traject totdat u met een glaasje cava op uw nieuwe terras zit.

Buiten de bovengenoemde dagen en tijden zijn wij geopend op afspraak. <br>Bel even: +31 (0)184 63 06 44 (ook buiten kantoortijden).

Let op!

Voor bezoek is ons kantoor voorlopig alleen op afspraak geopend! We hebben de nodige maatregelen getroffen om u én onszelf te beschermen. Wij blijven telefonisch en online bereikbaar voor al uw vragen. Schroom niet om ons te contacten.

BEURS EN INFODAGEN

Thuis in Spanje

Als alternatief voor een bezoek aan de Second Home beurs, waar het door de hectiek en drukte niet altijd mogelijk is om uitgebreid met elkaar te praten, organiseren wij speciale infodagen.
 
Of de Second Home beurs dit najaar door zal gaan is nog onzeker. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen wij daar zeker met onze gebruikelijke stand aanwezig zijn.
 
Onze speciale infodagen zijn kleinschaliger waardoor het met de juiste maatregelen mogelijk is u op een veilige manier te woord te staan.
 
Wij kunnen u dan persoonlijk informeren over woningen in Spanje en alles wat er bij een aankoop komt kijken. Wij nemen tijdens de infodagen de tijd om uw vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken over de woningen die u in uw zoektocht bent tegen gekomen.
 
In Spanje is het gebruikelijk om de aankoop van uw woning via een advocaat te laten begeleiden. De Spaanse advocaat controleert alle eigendommen, vergunningen en de verplicht door de bouwer af te sluiten verzekeringen.
 
Wij hebben goede ervaringen met Boom en Navarro, een kleinschalig advocatenkantoor met Nederlands sprekende medewerkers. Op zeer persoonlijke wijze begeleiden zij de kopers. Zij zijn regelmatig aanwezig tijdens onze infodagen en kunnen uw juridische en fiscale vragen beantwoorden. Vaak zijn dit vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie, bijvoorbeeld in samengestelde gezinnen over erfrecht.
 
Zodra we weer infodagen organiseren en/of op de Second Home beurs aanwezig zijn, laten we u dat weten via onze website en onze wekelijkse nieuwbrief.  We kijken uit naar uw bezoek.

KANTOOR NEDERLAND

  • Kade 42 – Kadegebouw 4
  • 3371 EP Hardinxveld-Giessendam
 •  +31 (0) 184 63 06 44
 •  info@fransmulder.nl

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 10 uur – 18 uur
 • Dinsdag: 10 uur – 18 uur
 • Woensdag 10 uur – 18 uur
 • Donderdag 10 uur – 18 uur

OVERIGE GEGEVENS

 • KvK: 62130528
 • Algemene voorwaarden
 • Privacy Policy

Compare listings

Vergelijken