UW MAKELAAR VOOR HET VERKOPEN VAN UW WONING IN SPANJE

Thuis in Spanje

Als ervaren makelaar in Spanje kunnen wij u natuurlijk ook bijstaan in het proces van het verkopen van uw woning in Spanje.

Dankzij onze grote database met mogelijke kopers, kunnen wij iemand voor u vinden die geïnteresseerd is in uw huis. Ons team doet er alles aan om uw woning zoveel mogelijk publiciteit de geven.

Zowel in Nederland als in Spanje zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw aanbod voor op onze site. We worden tevens door ontwikkelaars benaderd met nieuwe plannen. Ook zijn wij zelf actief op zoek naar de beste projecten op mooie locaties. Hierdoor hebben wij een uitgebreide eigen listing.

In sommige gevallen wilt u niet alleen uw huis verkopen, maar bent u juist op zoek naar iets anders. Ook dan kunnen we de oude woning voor u verkopen en tegelijk op zoek gaan voor uw nieuwe droomwoning. Alles gemakkelijk, efficiënt én bij het zelfde bedrijf.

Zoals u zelf weet komt er bij het kopen van een huis in Spanje aardig wat kijken. Dit is bij het verkopen van uw woning niet anders. Laat u zich vooral door ons helpen met de afwikkeling van de verkoop. Verder staan wij altijd tot uw beschikking per mail of telefoon voor al uw vragen in uw eigen taal tijdens het verkoopproces.

UW WONING VERKOPEN?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


ONS KANTOOR

Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met donderdag van 10:00 uur t/m 16:00 uur. Wij staan voor u klaar!

Het vinden van uw droomhuis

Zowel in Nederland als in Spanje zijn we de hele dag op zoek naar nieuw aanbod voor op onze site. We worden actief door ontwikkelaars benaderd met nieuwe plannen. Ook gaan we zelf op zoek naar de beste projecten op mooie locaties. We hebben al appartementen vanaf circa € 110.000, schakelwoningen vanaf circa € 175.000 en villa’s vanaf circa € 200.000. Met uw wensen maken wij voor u een op maat gemaakte selectie!

Kopen zonder Risico

In de makelaardij is ervaring erg belangrijk. Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk zetten wij graag voor u in. Wij verkochten al woningen aan de Spaanse Costa’s toen internet nog niet bestond. Bovendien zijn wij één van de weinige aanbieders met een bezoekadres in Nederland én Spanje.

Bijkomende kosten

Kopen in Spanje is niet ingewikkeld maar wel anders dan het kopen van een woning in Nederland. We helpen u graag met de uitleg van de bijkomende kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Denk aan bijvoorbeeld kosten voor de notaris, kadaster, etc.

Jaarlijkse kosten

In Spanje is over het algemeen een goedkoop land om in te wonen. Welke kosten u betaalt als u uw Spaanse woning gaat gebruiken vertellen we u graag.

Hypotheek mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor de hypotheek van een Spaanse woning, zowel in Nederland als in Spanje. We kunnen u de verschillende opties op een rijtje zetten. We vinden het hierbij belangrijk om te vermelden dat we hier geen financiële belangen bij hebben.

Procedure bij aankoop

De betalingstermijnen en de procedure van opleveren zijn anders dan in Nederland. We leggen dit graag aan u uit wat we hierin voor u kunnen betekenen. Veel mensen kopen een woning om zelf te gebruiken én te verhuren. Wij kennen de regels en de mogelijkheden.

Begeleiding in Spanje

De begeleiding stopt niet bij de aankoop van een huis. Nee, dan begint het pas. Wij zijn uw oren en ogen in Spanje en begeleiden het hele traject totdat u met een glaasje cava op uw nieuwe terras zit.

Buiten de bovengenoemde dagen en tijden zijn wij geopend op afspraak. <br>Bel even: +31 (0)184 63 06 44 (ook buiten kantoortijden).

Let op!

Voor bezoek is ons kantoor voorlopig alleen op afspraak geopend! We hebben de nodige maatregelen getroffen om u én onszelf te beschermen. Wij blijven telefonisch en online bereikbaar voor al uw vragen. Schroom niet om ons te contacten.

KANTOOR NEDERLAND

  • Kade 42 – Kadegebouw 4
  • 3371 EP Hardinxveld-Giessendam
 •  +31 (0) 184 63 06 44
 •  info@fransmulder.nl

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 10 uur – 18 uur
 • Dinsdag: 10 uur – 18 uur
 • Woensdag 10 uur – 18 uur
 • Donderdag 10 uur – 18 uur

OVERIGE GEGEVENS

 • KvK: 62130528
 • Algemene voorwaarden
 • Privacy Policy

Compare listings

Vergelijken