Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Finestrat

Ruime geschakelde villa's met uitzicht
vanaf € 309.000 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
2144
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
114 m2
Perceeloppervlakte
285 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
3

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Parkeerplaats
  • Tuin privé
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Onze nieuwe release biedt moderne luxe townhouses met een prachtig uitzicht over de skyline! Alles is ontworpen om een uitstekende kwaliteit van leven en comfort te garanderen. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de zee, het heerlijke boventerras of de tuin, naast de vele andere faciliteiten die het complex biedt.

Op straatniveau, waar u de auto parkeert op uw privé parkeerplaats, bevinden zich bij binnenkomst aan weerszijden van de gang een slaapkamer met elk een eigen badkamer. Eén slaapkamer heeft tevens een privé terras met prachtig uitzicht over de skyline. 

De trap naar beneden leidt u naar de ruime woonkamer met open keuken voorzien van kookeiland. Door de grote puien die uitkomen op het terras is de woning heel licht. Tevens vindt u op deze verdieping nog een slaapkamer en een badkamer. Zowel de woonkamer als de slaapkamer hebben hier toegang tot de ruime tuin met terras en zwembad. Hier geniet u wederom van het spectaculaire weidse uitzicht richting Benidorm.


Een ander model villa op dezelfde locatie: ref nr 2141

Bijna dezelfde locatie, villa's met uitzicht op de skyline van Benidorm ref nr 2140

Een prima locatie: Benidorm is een 5tal km weg van de rustige plaats waar deze villa's gebouwd worden, maar dicht genoeg bij om daar van de mooie stranden en de levendige boulevard te genieten als je daar zin in hebt.
Maar even ver de andere kant op ligt het liefelijke dorp Finestrat, dat nog heel veel van zijn oorspronkelijke karakter behouden heeft. Met een 18 holes golfbaan en diverse sportfaciliteiten dichtbij, evenals een aantal - soms zeer luxe - restaurants, hoeft u zich hier nooit te vervelen. In de directe nabijheid vindt u ook nog het themapark Terra Mitica.