Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Tormos

Chalet met een minimalistisch, rustiek ontwerp
€ 264.900 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
2892
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
86 m2
Perceeloppervlakte
408 m2
Slaapkamers
2
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Parkeerplaats
  • Tuin privé
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Chalet met een minimalistisch en tegelijkertijd rustiek ontwerp. Het is een bouwproject van een villa die de moderne betonconstructie combineert met natuurstenen muren, allemaal op een volledig vlak perceel van 408 m2.

In de voorgevel is de spectaculaire overdekte veranda gemaakt van een enkel stuk beton dat wordt ondersteund door een poot die vanuit de tuin begint. Het huis heeft 106 m2 verdeeld in woonkamer, keuken, overdekte veranda, 2 slaapkamers, een met een eigen badkamer en een doucheruimte.

De prijs is inclusief een 8 x 4 zwembad met verlichting en een binnentrap. Het buitenterras is  ca. 40 m2, de parkeerplaats is bedekt met natuursteen (ca. 30 m2).

Het perceel wordt van de straat afgescheiden met een muur, er is een voetgangers toegang vanaf de straat naar het huis, en een schuifdeur voor auto toegang. En natuurlijk, de constructie is hoogwaardig en aangepast aan de stijl van het huis.

Omdat het een individueel villa  project is, kan de klant van tevoren enige variatie in de plattegrond kiezen mits dit geen gevolg heeft voor het aantal vierkante meters. Er is ruime keuze in materialen.

Tormos is een klein en rustig dorp, gelegen in het hart van de Costa Blanca, op slechts 20 minuten van de zandstranden, 1 uur van de luchthavens van Alicante en Valencia, en slechts 15 minuten van het grootste winkelcentrum in het gebied.