Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Geschakelde woning omgeving Pilar de la Horadada

Verkocht
Wat een mooie woningen, centrum stadje
vanaf € 184.900 k.k.
  • Geschakelde woning
  • Geschakelde woning
  • Geschakelde woning
  • Geschakelde woning
  • Geschakelde woning
  • Geschakelde woning

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
3037
Type woning
Geschakelde woning
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
96 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Dakterras
  • Tuin privé
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Een mooi schakel woning.... in het centrum van een gezellig stadje. Via een autovrije groenstrook komt u lopend (of met de fiets) bij het strand.
De afstand is ongeveer 3 km.  

Via de normale weg, bent u met de auto in 5 minuten aan het strand.  Aan het strand waar u dan uitkomt vindt u - het hele jaar door - een gezellige beach bar waar je heerlijk tapas kunt eten of een biertje drinkt.

Dit strand is niet het enige waar u naartoe kunt. De stranden in deze regio zijn heel gevarieerd. Er zijn lange zandstranden of kleine baaitjes. Sommige plaatsen zijn wat meer toeristisch dan andere ..  Iets zuidelijker vindt u de stranden van de Mar Menor, met de bekende modderbaden.. goed voor de huid en grappig om te eens een bad te nemen.

De woningen zijn geschakeld.  U komt binnen aan de tuinkant, hier vindt u ook een eigen  - bescheiden - zwembad.
Op de begane grond is de woon-eetkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer.
Op de verdieping vindt u een 'vide', een open ruimte die u kunt gebruiken als kantoor, als extra zitkamer of tv kamer, maar u kunt er ook een (slaap)bank inzetten, waarmee dan een derde 'slaapkamer' ontstaat.

In de foto's kunt u zien dat je vanuit die ruimte naar beneden - naar de zitkamer - en de tuin kijkt.  Een heel ruimtelijk gevoel! Daarnaast bevindt zich hier nog een slaapkamer en een badkamer.  De vide grenst aan een terrasje waar zich de wenteltrap naar het dakterras bevindt. Dit dakterras is verrassend groot, zo'n 40 m2!

Kortom een prima woning, waar je in de tuin kunt genieten van de zon en af kunt koelen in het zwembad en op het dakterras zit u in het voor- en najaar ook heerlijk en hier heeft u een leuk uitzicht.

Meer weten?  bel of mail ons,  wij kunnen u meer beelden en plattegronden toesturen.  Een afspraak maken? in Nederland, voor meer informatie,  of in Spanje om de werkelijkheid te zien?  Dan kan natuurlijk ook!

 


<

Relevante woningen

Andere woningen in deze prijsklasse

>