Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Appartement omgeving Quesada

ruim hoekappartement met dakterras
vanaf € 215.000 k.k.
  • Appartement
  • Appartement
  • Appartement
  • Appartement
  • Appartement

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
3808-2
Type woning
Appartement
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
82 m2
Slaapkamers
2
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Dakterras
  • Parkeerplaats
  • Tuin (gemeenschappelijk)
  • Zwembad (gemeenschappelijk)

Meer over deze woning

Ruime en luxe hoekappartementen.

Een doordachte indeling: door het ontbreken van een gang of hal wordt de volledige ruimte benut in de diverse vertrekken.

De woonkamer die door middel van en schuifpui verbonden is met het terras, beschikt over een  open keuken met een eiland opstelling dat tevens dienst kan doen als ontbijtbar.

De masterbedroom beschikt over een badkamer en-suite en daarnaast is er nog een gastenslaapkamer en een tweede badkamer.

Aan de zijkant van het terras vindt u de trap naar het fraaie grote dakterras.

Er zijn 8 appartementen in één gebouw. 4 op de begane grond en 4 op de verdieping.
De appartementen op de begane grond beschikken over een tuin.

De appartementen op de verdieping – deze referentie – hebben een riant dakterras van maar liefst 60m2.  Een eettafel, een zithoek, zonnebedden, het past er allemaal op.

Hier vindt u ook een kleine ruimte om uw wasmachine te plaatsen.

Er zijn een aantal gebouwen die in een soort halve cirkel vorm om het zwembad heen liggen. Binnen de gebouwen zijn er per verdieping steeds 2 die direct zwembad zicht hebben en 2 de andere kant op gericht zijn.

Persoonlijke keuzes:

*De een wil vol zicht op het zwembad, bijvoorbeeld om wat grotere kinderen in het ook te kunnen houden, de ander vindt een klein beetje afstand prettiger.
*Daarnaast is er nog de zonligging… ook daarin kunt u een voorkeur hebben. Hoewel je op het dakterras natuurlijk altijd zon hebt.
*en natuurlijk ook:
een verdieping met dakterras, (deze appartementen)
Of een appartement op de begane grond met tuin referentie 3808-1

Er zijn ook appartementen met 3 slaapkamers begane grond, referentie 3808-3
of met dakterras referentie 3808-4

Waar vindt u deze appartementen: in Ciudad Quesada…
Eén van de meest levendige plaatsen aan de Costa Blanca, waar het hele jaar door geleefd wordt. De vele – grote – supermarkten en de ontelbare restaurantjes geven al aan dat er hier het hele jaar door voldoende mensen verblijven om al die bedrijven rendabel te houden.

Sinds het ontstaan in 1972 is dit ‘stadje’ enorm gegroeid. Inmiddels staan er meer dan 15.000 woningen, waarvan een groot deel villa’s. Pas  de laatste  10 jaar worden hier ook appartementen gebouwd, maar nooit hoger dan begane grond en een verdieping.

Er zijn vele faciliteiten te vinden, naast de supermarkten, banken, diverse winkels, vele restaurants zijn er ook: tennisbanen, een waterpark, sportschool en een 18 holes golfbaan. En dat alles op slechts 7 km van de prachtige lange brede stranden van Guardamar…

Een half uurtje van het vliegveld, 10 minuten van het centrum van Torrevieja en 15 minuten van het enorm grote winkelcentrum La Zenia Boulevard.
TIP; bezoek aan Alicante… wat een heerlijke stad is dat!


<

Relevante woningen

Andere woningen in deze prijsklasse

>