Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Los Montesinos

Sleutelklaar... deze zomer al genieten!
vanaf € 269.000 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
3835
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
134 m2
Perceeloppervlakte
222 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Airco
  • Dakterras
  • Parkeerplaats
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

EEN AANTAL VILLA'S IS SLEUTELKLAAR!!

Thuis rustig wonen en toch dichtbij allerlei voorzieningen.

In een nieuwbouw wijk van het dorp Los Montesinos worden op dit moment een aantal nieuwe villa's gebouwd. Een aantal daarvan is sleutelklaar. Hier kunt u dus deze zomer al heerlijk genieten van uw villa met zwembad!

En het is een ruime villa... Op de begane grond vindt u de woonkamer met open L-vormige keuken. Hier is ook een slaapkamer met badkamer en-suite en een aparte wasruimte en een apart toilet. Op de verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers die een badkamer delen. Elke slaapkamer heeft een grote inbouwkast met een spiegel. Eén van de slaapkamers boven heeft een eigen terras van 14 m².

En dan is er natuurlijk nog dat ruime dakterras. Een eettafel en een paar ligbedden, het past er makkelijk op..

In de tuin vindt u het zwembad, dat een heel aparte vorm heeft. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte in de tuin. Een gedeelte van de tuin is betegeld en een gedeelte is ingericht als tuin, met automatische besproeiing.  

De auto kunt u eventueel op eigen terrein parkeren (er is een elektrische toegangspoort), maar ook op straat is er voldoende ruimte.

Wonen aan de rand van een dorp... Dat heeft vele voordelen. Thuis is het rustig en toch zijn alle voorzieningen vlakbij. 

Los Montesinos heeft een aantal leuke pleintjes met diverse terrassen. Het aanbod in restaurantjes is hoog. Er zijn er wel 26, van goedkoop tot luxe en van echt Spaans tot wat internationaler. 
In het dorp is een bakker die  bekend staat om zijn paasbroden. Van heinde en verre komt men in de weken voor Pasen om een brood (met verborgen ei) te kopen.  

In de zomer heeft dit dorp een tapasroute. De bedoeling is dat u een knipkaart haalt waarmee u langs een tiental restaurantjes gaat om hun speciale tapa te proeven (die kosten tussen de € 1 en € 2,50). U geeft die tapas een cijfer en kunt een symbolische prijs winnen.

Natuurlijk richt u zich niet alleen op het dorp zelf. Quesada ligt vlak in de buurt. In 10 minuten bent u aan de levendige boulevard van Torrevieja en het strand van Guardamar ligt op een kwartiertje rijden.

Meer informatie kunt u aanvragen per email of belt u ons even! Deze villa's zijn sleutelklaar, dus u kunt ze ook gaan bekijken! Wij maken graag een afspraak.

 

<

Relevante woningen

Andere woningen in deze prijsklasse

>