Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Las Colinas

Zo is er echt maar 1!
€ 590.000 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
3937
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
140 m2
Perceeloppervlakte
1025 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Airco
  • Parkeerplaats
  • Tuin privé
  • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Zo is er echt maar 1!
Een hele mooie villa op een unieke locatie…

En omdat het een geheel individueel te bouwen villa is kunt u hier ook nog vele suggesties voor aanpassingen in het ontwerp doen. Of het er vele zullen zijn,... Waarschijnlijk niet, want het is al een heel uitgekiend ontwerp.

Op dit hele terrein van 3.300.000 m2 golfterrein en natuurgebied, mogen slechts een beperkt aantal villa’s en appartementen gebouwd worden. Dit resort blijft dus exclusief!

Naast de indeling van de villa is het natuurlijk ook heel belangrijk hoe de villa op het grondstuk gepositioneerd wordt. Daarbij wordt rekening gehouden met de eventuele hoogteverschillen in het terrein, het uitzicht, de windrichting etc. Er is een heel team van architecten betrokken bij het ontwerp.

In dit geval is de toegang tot de woning aan de straatkant. Als u binnen komt vindt u aan de rechterkant het dag-gedeelte; een heel ruime woonkamer met de open keuken voorzien van kookeiland.

Grote schuifpuien zorgen voor veel licht in de woonkamer en geven een goed zicht op de tuin.
Prachtig detail in deze villa is dat de puien als ze open zijn ‘in de muur verdwijnen’. Hierdoor is de hele pui open, en schuift niet – zoals meestal – de ene schuifdeur voor de andere. Ook de glazen pui in de hoek is een fraai detail.

Aan de linkerkant van de entree vindt u het nacht-gedeelte. Hier bevindt zich de ruime masterbedroom met badkamer en-suite én uiteraard een inloopkast. De beide andere slaapkamers delen een badkamer. Ook een apart gastentoilet ontbreekt niet.

Zowel de woonkamer als de masterbedroom komen uit op het grote terras rondom het zwembad.
Hier is voldoende ruimte voor zowel een eettafel als een loungeset en ligbedden.

Een zwembad van 8 x 3 is bij de prijs inbegrepen, evenals de keukenapparatuur, de airconditioning en verlichting binnen/buiten. Er is vloerverwarming in de badkamers.

 

HET RESORT
Het resort zelf straalt een enorme luxe uit. Zodra u het resort oprijdt door de prachtige entree met slagboom en portier komt u in een groene oase terecht.

Naast het clubhuis bij de golfbaan is er ook een restaurant-bar, sushibar, fitness, tennisbanen, een kidsclub en ligt er 10 km. aan eigen wandel- en fietspaden.

Tot slot heeft het resort een eigen beachclub aan het strand van Campoamor, op slechts enkele minuten rijden van het resort.

Een plek die u gezien moet hebben! De sfeer ervan is moeilijk te beschrijven…
Meer weten: vraag gerust  aanvullende documentatie en plattegronden aan.