Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Benijofar

Verkocht
Echt heel fraaie villa’s
vanaf € 274.900 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
3956-1
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
105 m2
Perceeloppervlakte
250 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Tuin en dakterras
  • Zwembad optioneel

Meer over deze woning

Echt heel fraaie villa’s in een origineel en functioneel ontwerp.

Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. 

De ruime L-vormige woonkamer heeft zowel aan de kant waar de eethoek is voorzien als aan de kant van de zithoek een grote schuifpui.

De keuken bevindt zich tegen de lange wand en is via een klein barretje afgescheiden van de zithoek.
Door deze opstelling oogt de woonkamer heel open en ruimtelijk.

Via een gang komt u bij de royale mastersuite. Deze ligt aan het einde van de gang en beschikt naast de slaapkamer over een ruime inloopkast en een eigen badkamer. De beide andere slaapkamers liggen eerder in de gang en delen een badkamer.

Aan de buitenkant, naast de woonkamer, vindt u de trap naar het grote dakterras.
Een gedeelte hiervan is betegeld en een gedeelte is voorzien van kunstgras. Dat geeft kleur en fleur aan dit heerlijk zonnige deel van het huis.  In het voor- en najaar en zeker ook in de winter vaak het favoriete plekje van een ieder die ervan houdt lekker in de zon te zitten zonder dat het te warm is en te genieten van het uitzicht.

Deze villa’s zijn oorspronkelijk beschikbaar als 2-onder-1-kap villa én als vrijstaande villa.
De beschikbaarheid wijzigt natuurlijk.. Heeft u interesse, dan sturen wij u graag toe wat op dat moment beschikbaar is.

Deze villa is ook beschikbaar met 4 slaapkamers en 3 badkamers, als vrijstaande villa, zie referentie nr. 3956-2. De indeling op de begane grond is nagenoeg gelijk aan de 3 slaapkamer villa. Op de bovenverdieping bevindt zich echter een extra slaapkamer en badkamer.


Benijofar is wel één van onze favoriete locaties…
Je hebt er eigenlijk alles… Het dorp-stadje is nog authentiek Spaans, met zijn eigen sfeer, kenmerken, feestdagen en gebruiken. Er is een lange ‘dorpsstraat’ waar de meeste voorzieningen en een aantal restaurantjes gevestigd zijn.

Restaurants zijn er in dit dorp en omgeving heel veel! Van eenvoudig en snel, tot wel goedkoop maar verrassend gezellig en echt goed, tot de wat duurdere internationalere restaurants.

Lunchen is hier wel echt de cultuur. Van bouwvakker tot Noord-Europese ‘pensionado’, allemaal genieten ze van de menu’s die je hier op elke straathoek voor € 8 tot € 10 kunt nuttigen.
Het dorp heeft ook een internationalere hoek. Hier is zelfs een Nederlandse winkel, annex lunchroom. Soms toch wel lekker… bittenballen. Maar tapas zijn er ook te kust en te keur te kiezen.

Leuke stadjes en dorpjes in de buurt: Quesada ligt op een steenworp, dit plaatsje heeft een heel internationale sfeer, hier is het altijd druk en levendig. Hier vindt u veel faciliteiten, waaronder tennisbanen en natuurlijk de golfbaan.
Torrevieja met zijn gezellige en lange boulevard ligt op een kwartiertje en ook bij het lange brede zandstrand van Guardamar bent u in minder dan 15 minuutjes…

 


<

Relevante woningen

Andere woningen in deze prijsklasse

>