Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Benijofar

Fraaie villa met 4 slaapkamers
€ 314.900 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
3956-2
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
123 m2
Perceeloppervlakte
265 m2
Slaapkamers
4
Badkamers
3

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Tuin en dakterras
  • Zwembad optioneel

Meer over deze woning

Dat zie je niet vaak... een nieuwbouw villa met wel 4 slaapkamers!

Op de begane grond vindt u de ruime L-vormige woonkamer die zowel aan de kant waar de eethoek is voorzien als aan de kant van de zithoek een grote schuifpui heeft.

De keuken bevindt zich tegen de lange wand en is via een klein barretje afgescheiden van de zithoek.
Door deze opstelling oogt de woonkamer heel open en ruimtelijk.

Via een gang komt u bij de royale mastersuite. Deze ligt aan het einde van de gang en beschikt naast de slaapkamer over een ruime inloopkast en een eigen badkamer. De beide andere slaapkamers liggen eerder in de gang en delen een badkamer.

In hoek van de woonkamer vindt u de trap naar boven. Hier vindt u links van het gangetje de 4e slaapkamer met eigen terras, rechts de 3e badkamer en aan het einde de toegang tot het grote dakterras.

Het dakterras is volledig betegeld. In het voor- en najaar en zeker ook in de winter is dit vaak het favoriete plekje van een ieder die ervan houdt lekker in de zon te zitten zonder dat het te warm is en te genieten van het uitzicht.

Deze villa is ook beschikbaar met 3 slaapkamers en 2 badkamers, als 2-onder-1-kap villa én als vrijstaande villa, zie referentie nr. 3956-1. De indeling op de begane grond is nagenoeg gelijk aan de 4 slaapkamer villa. Op de bovenverdieping ontbreekt de extra slaapkamer.


Benijofar is wel één van onze favoriete locaties…
Je hebt er eigenlijk alles… Het dorp-stadje is nog authentiek Spaans, met zijn eigen sfeer, kenmerken, feestdagen en gebruiken. Er is een lange ‘dorpsstraat’ waar de meeste voorzieningen en een aantal restaurantjes gevestigd zijn.

Restaurants zijn er in dit dorp en omgeving heel veel! Van eenvoudig en snel, tot wel goedkoop maar verrassend gezellig en echt goed, tot de wat duurdere internationalere restaurants.

Lunchen is hier wel echt de cultuur. Van bouwvakker tot Noord-Europese ‘pensionado’, allemaal genieten ze van de menu’s die je hier op elke straathoek voor € 8 tot € 10 kunt nuttigen.
Het dorp heeft ook een internationalere hoek. Hier is zelfs een Nederlandse winkel, annex lunchroom. Soms toch wel lekker… bittenballen. Maar tapas zijn er ook te kust en te keur te kiezen.

Leuke stadjes en dorpjes in de buurt: Quesada ligt op een steenworp, dit plaatsje heeft een heel internationale sfeer, hier is het altijd druk en levendig. Hier vindt u veel faciliteiten, waaronder tennisbanen en natuurlijk de golfbaan.
Torrevieja met zijn gezellige en lange boulevard ligt op een kwartiertje en ook bij het lange brede zandstrand van Guardamar bent u in minder dan 15 minuutjes…