Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Villa omgeving Los Montesinos

Een rijk bezit!
vanaf € 375.000 k.k.
 • Villa
 • Villa
 • Villa
 • Villa
 • Villa
 • Villa

Contact?

Meer informatie?

Heeft u GEEN JA aangevinkt, dan zult u de nieuwsbrief NIET ontvangen. Wij respecteren uw privacy. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
4362
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
157 m2
Perceeloppervlakte
378 m2
Slaapkamers
4
Badkamers
3

Eigenschappen

 • Airco pre-installatie
 • Barbecue
 • Dakterras
 • Tuin privé
 • Zwembad (privé)

Meer over deze woning

Wat een ruimte en wat een luxe! 

Villa's met 4 slaapkamers, die vind je niet veel.  Wel hier in Los Montesinos.

De villa's beschikken op plan over 4 slaapkamers; 2 op de begane grond en 2 op de verdieping. Mocht u dat teveel vinden, dan is er de optie om één van de slaapkamers te laten vervallen op de begane grond. Daarmee wordt de woonkamer dan nog een stuk groter. Een andere optie is om één slaapkamer te laten vervallen op de verdieping en waarmee het terras aan de masterbedroom een stuk groter wordt. Mogelijkheden genoeg!

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken, voorzien van een kookeiland. Via een gang komt u bij de beide slaapkamers en de badkamer. Onder de trap is een ruimte voor de wasmachine voorzien. 

Een grote schuifpui leidt naar een overdekt terras. Daarnaast vindt u in de tuin een groot onoverdekt terras en een zwembad van 8 x 4 meter. Er is een parkeerplaats op eigen grond (uw auto staat onder een pergola), er is een kleine berging in de tuin EN er is een barbecue!
Wat wil je nog meer....

De villa's worden gebouwd in een rustig dorp, niet te ver van de kust. In 10 minuten bent u op het strand van Guardamar en in 15 minuten aan de fraaie boulevard van Torrevieja. Liever winkelen? La Zenia Boulevard, een paradijs om te winkelen, bereikt u ook in 15 minuten... 
Houdt u van golfen... dan kan dat op wel 4 banen, allemaal binnen 10 minuten. 

Het dorp zelf... Hier wonen van oorsprong rond de 4500 inwoners en er zijn maar liefst 26 restaurantjes. De meeste vindt u aan de sfeervolle pleintjes, waar je gewoon een kopje koffie kunt drinken of een lekker biertje kunt bestellen. Een dagmenu in deze restaurantjes is echt goedkoop. € 10 voor een 3 gangenlunch is geen uitzondering en dan heb je goed gegeten!

Maar er zijn ook een paar verborgen 'juweeltjes'. Die moet je weten... We brengen u er graag naar toe.

Wilt u meer weten over deze villa's? Neem dan contact met ons op en vraag meer informatie.
Wij sturen u dan de plattegronden, meer foto's en meer informatie over de afwerking, de bouwtijd etc.

U kunt natuurlijk ook bellen om een afspraak te maken. Wij kunnen u dan alles over de omgeving, deze en andere villa's en het hele koopproces vertellen.