Vragen? Bel: +31 (0) 184 63 06 44

Appartement omgeving Denia

Aan het strand.... !
vanaf € 219.100 k.k.
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement
 • Appartement

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
3301-1
Type woning
Appartement
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
62 m2
Slaapkamers
2
Badkamers
2

Eigenschappen

 • Airco
 • Berging
 • Parkeergarage
 • Tuin (gemeenschappelijk)
 • Zwembad (gemeenschappelijk)

Meer over deze woning

Waar vind je nog een project zo dicht aan het strand?

Fraaie appartementen, mooi gelegen en met alle voordelen van een modern gebouw. Dat wil zeggen: het is niet alleen mooi, maar het beschikt ook over alle hedendaagse kwaliteiten.
De eisen in Spanje zijn tegenwoordig hoog. Zo hecht men veel waarde aan een goede isolatie, zowel qua temperatuur als geluid.

Daarnaast heeft dit project ook mooi aangelegde tuinen met planten en palmbomen en een groot gezamenlijk zwembad.

Via een aangelegd pad bereik je het strand waar het heerlijk vertoeven is op de warme zomerdagen.

Heel het project is ommuurd en heeft bewaking.

Elk appartement is uniek en heeft een verschillende lay-out, wel hebben ze allemaal zicht op de mooie aangelegde tuinen en meeste terrassen hebben zeezicht.

In het algemeen heb je een ruime woonkamer met open keuken, en schuifpuien die naar het terras leiden. Het ene appartement is wat groter dan het andere en elk heeft ook zijn eigen afmeting van het terras.
Dat is een kwestie van keuze van het appartement dat het best bij uw wensen past.

Alle appartementen met 2 slaapkamers beschikt ook over 2 badkamers.
De master- bedroom heeft een badkamer en-suite. Alle slaapkamers zijn heel licht en komen via grote schuifpuien uit op de terrassen.

Elke woning is afgewerkt met oog voor detail, dat, samen met de ligging aan het strand, maakt dit project zo exclusief.

Er zijn ook appartementen met 3 slaapkamers referentie 3301-2

 

Omgeving:

Denia is één van de oudste dorpen aan de Costa Blanca.  Centraal in Denia staat op een heuvel het Romeinse kasteel van Denia.

Aan de smalle Moorse straatjes die door het centrum kronkelen kun je zien dat Denia een stad is met een bijzondere geschiedenis. De wijk Baix la Mar naast de haven is een goed voorbeeld van een traditionele visserswijk met gekleurde huisjes. Hier kan je heerlijk eten!

Veel bars en restaurantjes zijn te vinden aan de promenade in de jachthaven.  In het centrum zijn er ook verschillende tapas-bars terug te vinden, bijvoorbeeld onder de platanen aan de hoofdstraat.

De uitgebreide haven , jachthaven en Nautische club heeft meer dan 1500 ligplaatsen. Denia heeft veel zeil- en windsurfscholen en watersportfaciliteiten zoals duiken of snorkelen.

Er zijn diverse golfbanen in de omgeving( 18- holes) en een sportcentrum met oa. Atletiek, tennis, zwemmen, basketbal of voetbal. Dichtbij is het Natuurpark Montgó zeer geschikt voor wandelaars.

Valencia airport en airport Alicante bereik je in 1 uur en 10 minuten. Dit project ligt juist tussen die 2 luchthavens in.

 

<

Relevante woningen

Andere woningen in deze prijsklasse

>