Villa omgeving Jacarilla

alles gelijkvloers, 3 slaapkamers
vanaf € 239.900 k.k.
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa
  • Villa

Contact?

Meer informatie?

Wij respecteren uw privacy. Wij zullen uw gegevens alleen gebruiken t.b.v. het verzenden van de Frans Mulder nieuwsbrieven of woninginformatie en niet voor andere doeleinden delen of verkopen aan derden. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.

Kenmerken < Terug
Afdrukken

Referentie
4630
Type woning
Villa
Status
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
105 m2
Perceeloppervlakte
318 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Eigenschappen

  • Airco pre-installatie
  • Dakterras optioneel
  • Tuin privé
  • Zwembad optioneel

Meer over deze woning

Wat een ruime villa! Zelfs op dit project, waar de villa's vaak wat ruimer zijn dan u elders aan de Costa Blanca zuid vindt, valt deze villa, op dit nog heel jonge project met golfbaan, zeker op. Of u nu houdt van golf spelen of niet, maakt op dit project niet uit. De villa's worden gebouwd in een moderne nieuwbouw villa wijk, op loopafstand van de nodige voorzieningen.

U vindt hier, aan het begin van het project, de supermarkt, diverse restaurants, waaronder een uitstekende pizzeria, terrasjes en diverse andere faciliteiten. Aan de andere kant van de urbanisatie vindt u de golfbaan, het clubhuis en ook de tennis- en padelbanen (Paddle zo u wilt). Padel is op dit moment de nr. 2 sport van Spanje en hard op weg om de nr. 1 - voetbal - in te halen. Het is een combinatie tussen tennis en squash en wordt meestal met 4 personen gespeeld, twee tegen twee.

Er worden in dit project steeds een klein aantal villa's bij elkaar gebouwd. In dit geval worden op grondstukken van rond de 320 m2 moderne villa's gebouwd, met 3 slaapkamers. Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond.  In dit model bevinden alle 3 de slaapkamers en de 2 badkamers zich aan de 'achterkant' van de villa. De woonkamer met open keuken (37 m2) grenst in de volle breedte aan de tuin en het zwembad.

Natuurlijk is de pui voorzien van grote schuifpuien, waardoor de villa heel licht zal zijn in de woonkamer.

Een dakterras is een optie. U betaalt ongeveer € 10.000 voor een ruim dakterras. Het grondstuk is groot genoeg voor een eigen zwembad. Bij dit model is een soort schuurtje in het ontwerp meegenomen. Makkelijk voor de fietsen!  

Er wordt een 30-tal villa's bij elkaar gebouwd. Vrij bijzonder is dat men u de keuze laat uit het onder dit referentie nummer getoonde model of het model dat u vindt onder referentie nummer 4631.

Dit project is uitermate geschikt voor mensen die 'thuis' graag rustig willen wonen, met de nodige faciliteiten op loopafstand terwijl u binnen een kwartier bij de stranden, de winkelcentra en de boulevards bent. Vlakbij het project vindt u een groot stuwmeer en prachtige natuur. Onderweg daarheen komt u langs een prima, nog echt Spaans, restaurant.

<

Relevante woningen

Andere woningen in deze prijsklasse

>